Ελλάδα

Τάκης Θεοδωρικάκος: Σε προληπτική καραντίνα – Θετική στον κορωνοϊό η κόρη του

Τάκης Θεοδωρικάκος: Σε προληπτική καραντίνα – Θετική στον κορωνοϊό η κόρη του
Τάκης Θεοδωρικάκος: Όπως εξήγησε, τίθεται προληπτικά σε κατ’ οίκον απομόνωση, καθώς η κόρη του, Χριστίνα, βρέθηκε θετική σε τεστ κορωνοϊού.

Σε προληπτική καραντίνα μπήκε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό η κόρη του.

Όπως εξήγησε, τίθεται προληπτικά σε κατ’ οίκον απομόνωση, καθώς η κόρη του, Χριστίνα, βρέθηκε θετική σε τεστ κορωνοϊού. Σύμφωνα με ό,τι επεσήμανε, η νεαρή κοπέλα δεν έχει κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας υποβλήθηκαν στην εξέταση και βγήκαν αρνητικά.

«Χθες το βράδυ, επιβεβαιώθηκε ότι η Χριστίνα μας είναι θετική στον κορωνοϊό. Ευτυχώς δεν έχει κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα. Όλοι οι υπόλοιποι, κάναμε την εξέταση κι είμαστε αρνητικοί. Μπήκαμε σε καραντίνα στο σπίτι και τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα. Υπομονή και θα περάσει κι αυτό», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ακολουθεί η δημοσίευσή του στο Twitter:

Ποιοι άλλοι υπουργοί έχουν μπει σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού;

Θυμίζουμε πως σε προληπτική καραντίνα είχε μπει τον περασμένο Νοέμβριο και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Όπως έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter, υποβάλλεται σε αυτοαπομόνωση λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο στενό περιβάλλον του.

«Μπαίνω σε προληπτική απομόνωση λόγω θετικού κρούσματος στο στενό περιβάλλον. Υποβλήθηκα σε τεστ και είναι αρνητικό. Εξακολουθώ να ασκώ κανονικά τα καθήκοντά μου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τηρώ σχολαστικά τις οδηγίες των ειδικών για την προφύλαξη από τον κορωνοϊό», είχε δημοσιεύσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώθηκε το φθινόπωρο του 2020 ότι ο υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης διαγνώστηκε θετικός στον ιό έπειτα από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε.

Επίσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε καραντίνα βρέθηκαν, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, καθώς σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον ιό, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Οι δύο υπουργοί επρόκειτο να συνοδεύσουν τότε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη όπου συναντάται με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης. Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενημερώθηκαν για το θέμα. Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο αναχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους, έως ότου, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, διαγνωστούν αρνητικοί, όπως ανέφερε η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments