Αθλητισμός

Άρης Παναιτωλικός: 0-0

Άρης Παναιτωλικός: 0-0
Άρης Παναιτωλικός: Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Άρης και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Super League. Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων, με τους Θεσσαλονικείς να εμφανίζονται κατώτεροι των περιστάσεων και τον Κρίστοφερ Κνετ να αναδεικνύεται MVP της ομάδας του Αγρινίου.

Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Μπρούνο Γκάμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από τη χρήση του VAR καθώς ο Φακούντο Μπερτόγλιο, που πάσαρε την… κίτρινη μπάλα στον Πορτογάλο, στο ξεκίνημα της φάσης ήταν εκτεθειμένος.

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Φακούντο Μπερτόγλιο στο 21ο λεπτό ενώ σε μια από τις ελάχιστες φορές που οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην περιοχή του Χουλιάν Κουέστα στο πρώτο μέρος, το σουτ του Χόρχε Ντίας (41ο λεπτό) από το ύψος του πέναλτι σταμάτησε στα δώματα αμυνόμενων.

Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Μπρούνο Φελίπε ανάγκασε σε πολύ δύσκολη επέμβαση τον Κνετ, με τους Θεσσαλονικείς να αυξάνουν την πίεση. Ανάλογο σκηνικό και στο 72ο λεπτό, όταν ο Αυστριακός σταμάτησε το σουτ του Κρίστιαν Γκάνεα.

Παρά τις αλλαγές του Άκη Μάντζιου, μεταξύ αυτών και την είσοδο του Κώστα Μήτρογλου,  ο Άρης δεν μπόρεσε να απειλήσει περισσότερο την εστία του Παναιτωλικού. Ακόμα και η «φωτοβολίδα» του Γκάμα στο 90’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Κνετ.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Άρη να χάνει την ευκαιρία να αποσπαστεί, έστω και προσωρινά, από τις ομάδες που τον ακολουθούν και την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις των ομάδων είχαν ως εξής:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Κάτσε (79ο λεπτό Σάκιτς), Σάσα, Γκάμα, Ματέο (70ο λεπτό Μήτρογλου), Μαντσίνι (59ο λεπτό Μπρούνο), Μπερτόγλιο (59ο λεπτό Σίλβα).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα, Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Περέιρα, Τσιγγάρας (90’+2′ Μεντόσα), Ταχάρ (79ο λεπτό Εντινγκά), Ντίας, Μπαρμπόσα (90’+2′ Μαλής), Αριγίμπι (84ο λεπτό Ντάλσιο), Καρέλης.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League:

Ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος φιλοδοξεί να κάνει ο Ολυμπιακός, καθώς φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League. Από τον Οκτώβριο του 2017, και χάρη σε ένα γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες, έχει να νικήσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό.

Η εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι «πράσινοι» του Λάζλο Μπόλονι, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους, τους δίνει κάθε δικαίωμα να ελπίζουν πως θα βάλουν τέλος στο φετινό αήττητο των «ερυθρόλευκων», καθώς οι δύο «αιώνιοι» τίθενται αντιμέτωποι στο γήπεδο της Λεωφόρου (14 Φεβρουαρίου στις 19:30).

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έρχεται από πέντε συνεχόμενες επιτυχίες, αλλά θα έχει στο μυαλό της το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Αϊντχόφεν (Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 19:55 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης») για τη φάση των «32» του Europa League.

Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα στο Περιστέρι (15 Φεβρουαρίου στις 17:15) και όχι στα Γιάννενα, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στους «Ζωσιμάδες», με τον ΠΑΣ να φαντάζει ως επικίνδυνο εμπόδιο στο διάβα του ΠΑΟΚ.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης-Λαμία (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

  • 15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης-Παναιτωλικός (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ-ΑΕΚ (αναβλήθηκε)
  • 17:15 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments