Lifestyle

Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός της σειράς εργάζεται και ως σερβιτόρα

Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός της σειράς εργάζεται και ως σερβιτόρα
Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική Δόμνα μίλησε για την πορεία της στο θέατρο και τη δουλειά της ως σερβιτόρα.

Η ηθοποιός Νεφέλη Κουλούρη, γνωστή ως η τηλεοπτική Δόμνα από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για τις δυσκολίες στο χώρο του θεάτρου και τη δουλειά της σερβιτόρα, την οποία ακόμα συνεχίζει (όσο δεν υπάρχουν οι απαγορέυσεις για τον κορωνοϊό). Η αγαπητή ηθοποιός που κλείνει 11 χρόνια στο θέατρο και την τηλεόραση και μίλησε για την πορεία της στο 7 Μέρες TV.

Για την πορεία της

«Βγήκα στο θέατρο το 2010, όταν ουσιαστικά ξεκινούσε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Σαφώς ήταν πολύ δύσκολα χρόνια, υπό την έννοια ότι οι τηλεοπτικές δουλειές είχαν σταματήσει, οπότε δεν υπήρχε ούτε καν ως σκέψη το να δώσω βιογραφικά σε εταιρείες παραγωγής εφόσον δεν γίνονταν σειρές. Στράφηκα στο θέατρο και είχα την τύχη να είμαι ενεργή όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν μια τεράστια συλλογή εμπειριών. Τα πάντα ήρθαν στη ζωή μου σταδιακά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν γνώρισα μια ξαφνική επιτυχία, αλλά ήμουν σίγουρη για τα βήματα μου, είχα στο μυαλό μου ξεκάθαρο το τι θέλω και πώς επιθυμώ να πορευθώ στο χώρο».

Για το οικογενειακό εστιατόριο «Ο καλός στρατιώτης Σβέικ»

«Πήρε το όνομα του από τον τίτλο ενός πολύ γνωστού τσέχικου μυθιστορήματος. Δούλευα εκεί και εξακολουθώ να δουλεύω. Όχι βέβαια αυτή την περίοδο που η εστίαση -όπως και το θέατρο-, είναι κλειστή. Ήταν συνειδητή μου επιλογή να μην αποκοπώ από το μαγαζί, παρόλο που η βασική μου δουλειά ήταν και είναι η υποκριτική», δήλωσε η ηθοποιός.

Συνέχισε τη συγκεκριμένη δουλειά παρά την επιτυχία της

«Η αλήθεια είναι ότι αρχικά είχα κάποιους ενδοιασμούς και κυρίως αμηχανία για το αν με αναγνωρίσουν. Εννοείται ότι δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα με δουν και θα πουν «Α, σερβίρει» λες και είναι κάτι υποτιμητικό. Όλα είναι θεμιτά. Εμένα η δουλειά αυτή μου εξασφαλίζει ένα εισόδημα σε εποχές που το θέατρο δεν μπορούσε το κάνει. Επίσης η επαφή με τον κόσμο μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Και οι δύο δουλειές μου μου το προσφέρουν αυτό και καθώς είμαι φύσει κοινωνικός άνθρωπος, το απολαμβάνω», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments