Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έτοιμη για τον Άγιο Βαλεντίνο

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έτοιμη για τον Άγιο Βαλεντίνο
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με τις αναρτήσεις της «τίμησε» την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Σκέτη «κόλαση» είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το γνωστό μοντέλο, πρώην παίκτρια του My Style Rocks και επιχειρηματίας με τη δική της εταιρεία ρούχων προέβη σε αναρτήσεις σχετικές με την Ημέρα των Ερωτευμένων, παρότι εκείνη δηλώνει πως διανύει μια περίοδο ανασυγκρότησης μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της.

Μάλιστα, διάλογο με τους διαδικτυακούς της φίλους είχε ανοίξει πριν από αρκετές εβδομάδες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και είχε αποκαλύψει άγνωστες λεπτομέρειες για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο. Αρχικά, είχε δηλώσει ότι αισθάνεται καλά διότι ήταν δική της απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Από τη στιγμή που ήταν δική μου επιλογή και απόφαση να χωρίσω, είμαι καλά! Μετά από 7 χρόνια σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο», είχε τονίσει ενώ στη συνέχει υπήρξε ερώτηση για τον λόγο που χώρισε με τον σύζυγό της και η απάντησή της ήταν αφοπλιστική.

«Σαν άνθρωποι δεν έχουμε χωρίσει! Υπάρχει πολλή αγάπη και από τις δύο πλευρές και οφείλουμε ο ένας στον άλλο αυτό που είμαστε σήμερα. Πάντα στη σχέση μας υπήρχε σεβασμός και αληθινό ενδιαφέρον και από τους δύο και προχωρούσαμε μαζί σε όλα!», είχε εξηγήσει η όμορφη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πάντως, το γνωστό μοντέλο μίλησε πρόσφατα στον Αρτ Αντιμιάν και στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η ίδια μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι πολύ πιθανόν να τη δούμε στη «Φάρμα».

«Έχω περάσει από όλα τα ριάλιτι και δεν το ξέρω. Με τη Φάρμα τώρα άρχισαν οι συζητήσεις και θα αργήσει να ξεκινήσει από ό,τι ξέρω. Νομίζω ότι θα προβληθεί τον Μάρτιο. Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις, δεν μπορώ να πω περισσότερα. Έχω κάποιες σκέψεις, θα δούμε. Είναι πιο εύκολο από το Survivor σίγουρα, αλλά είναι κι αυτό κόντρα σε εμένα το να έρθω σε επαφή με τη φύση και να είμαι τόσο χαλαρή», προέταξε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δήλωσε ότι δεν έχει αρμέξει ποτέ αγελάδα, πράγμα το οποίο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί αν τελικά δεχτεί την πρόταση να είναι στο ριάλιτι του ομίλου ΑΝΤ1, ενώ δήλωσε ότι και το χρηματικό κομμάτι παίζει ρόλο στις επιλογές της.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλησε να τονίσει ότι στην τελική απόφαση θα συμβάλλει και η υπόλοιπη σύνθεση της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στο Bachelorette, λέγοντας πως «δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν παίζει ρόλο το ότι είμαι χωρισμένη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments