Lifestyle

Στην υγειά μας: Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου κέρδισε το κοινό του Σαββάτου

Στην υγειά μας: Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου κέρδισε το κοινό του Σαββάτου
Στην υγειά μας: Πρώτη σε τηλεθέαση ήταν η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Τρεις ψυχαγωγικές εκπομπές διαγωνίστηκαν για τα ηνία της τηλεθέασης το βράδυ του Σαββάτου. Πρόκειται για την εκπομή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (ΣΚΑΙ), την εκπομπή «Σπίτι με το Mega» (MEGA) και «Στα τραγούδια λέμε ναι» (ΕΡΤ).

Από τις τρεις αυτές εκπομπές η εκπομή του Σπύρου Παπαδόπουλου ήταν αυτή που κατάφερε να κατακτήσει το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης.

Τα νούμερα

Όπως αναφέρει το zappit, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είχε μέσο όρο 18,8% στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό είχε 12,6%, παίρνοντας έτσι την πρώτη θέση. Οι Μέλισσες στο «Σπίτι με το Mega» είχαν μέσο όρο 9,6% στο γενικό και 10,3% στο δυναμικό. Στην τρίτη θέση ακολούθησε η ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ «Στα τραγούδια λέμε ναι» με 7,2% στο γενικό και 3,3% στο δυναμικό. Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Λαμπεροί καλεσμένοι

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου τραγούδησαν η Γωγώ Τσαμπά, ο Ηλίας Βρεττός, η Κατερίνα Λιόλιου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Βασίλης Πορφυράκης, ο Γιάννης Γρόσης και ο Αλντιόν ενώ στους καλεσμένους συμπεριλήφθηκαν οι Νίκος Συρίγος, Βασίλης Γιακουμάρος, Εύη Αγγελίνα, Κλέλια Πανταζή, Μαριαλένα Ράδου, Δημήτρης Γρηγοράκης, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Αλέξανδρος Θεοδώρου, Θεοδώρα Ρασέλ, Ειρήνη Στεριανού, Δημοσθένης Τζουμάνης και Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

Στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» εμφανίστηκαν οι Melisses. Ο Χρήστος Μάστορας και η παρέα του ξεκίνησαν με το χορευτικό «Victoria» και ανέβασαν αμέσως το κέφι. Οι Melisses ανέβηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για να παρουσιάσουν ένα ξέφρενο πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις. Μαζί τους στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο ένας και μοναδικός Σταμάτης Γονίδης, η ξεχωριστή Μαντώ με την κρυστάλλινη φωνή της, η ανατρεπτική Τάμτα, ο γνωστός ράπερ Toquel και ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ βρέθηκαν οι Χρήστος Μενιδιάτης, Αποστολία Ζώη, Γιώργος Λιβάνης, Ελεάννα Παπαϊωάννου, Νίκος Απέργης, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Κώστας Αγέρης, Στεφανία Ρίζου, Γιάννης Λάφης, Νικόλ Παπαριστοδήμου, Νικολέττα Καρρά, Στράτος Χατζηδάκης και το συγκρότημα Prestige, ενώ συμμετείχαν και οι ηθοποιοί, Βίκυ Κάβουρα, Κατερίνα Θεοχάρη και Στέλιος Νιάκαρης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments