Lifestyle

Survivor spoiler 14/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού – Ποιοι καυγαδίζουν

Survivor spoiler 14/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού – Ποιοι καυγαδίζουν
Survivor spoiler 14/2: Μεγάλη μάχη για το έπαθλο.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό σε σχέση με το Survivor και τα επεισόδιά του είναι ποια ομάδα θα το κερδίσει. Μεγάλη θα είναι η μάχη στα επόμενα επεισόδια και από ό, τι φαίνεται η μπλε ομάδα αποκτά το πλεονέκτημα στις νίκες. Βέβαια, στο σημερινό επεισόδιο θα υπάρχουν πολλές εντάσεις, με το trailer να μας δίνει μία… γεύση με αυτά που θα ακολουθήσουν στο Surviror.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/2), είδαμε τους Κρις και Αλέξη να τιμωρούνται καθώς έφυγαν από την παραλία για ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η παραγωγή για να τους βρει. Μετέπειτα και εκτός παιχνιδιού, μάθαμε πως οι παίκτες είχαν πάει σε ξενοδοχείο για να αναζητήσουν φαγητό.

Δεν γνωρίζουμε αν οι δύο παίκτες αποκαλύψουν την αλήθεια στους συμπαίκτες τους, πάντως όπως βλέπουμε στο trailer τα αίματα ανάβουν. Όλοι τα βάζουν με τους δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές, ενώ ξεσπά καβγάς ανάμεσα στον Αλέξη και την Άννα Μαρία, με τη δεύτερη να κλαίει μπροστά στην κάμερα.

«Καυτή» πληροφορία για τον Άγιο Δομίνικο

Υπάρχει, μάλιστα πληροφορία που μεταφέρει το Sportime και θέλει τον Αλέξη Παπά να έκανε και δεύτερη φορά παραβίαση. Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό να αποβληθεί από το παιχνίδι. Δεν πρόκειται από την παραγωγή να του χαριστούν με μια απλή ποινή αυτή τη φορά.

Λέγεται συνεχώς πως είναι το πιο δύσκολο Survivor που έχει γίνει ως τώρα. Γίνεται μπόλικη συζήτηση για αυτό. Δεν μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο πέρα από το φαγητό και την έλλειψη προμηθειών. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το αν είναι ή όχι το πιο δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης που έχει γίνει.

Δείτε το βίντεο από τον Ant1

Από το στίβο μάχης βλέπουμε πως είναι ένα αγώνισμα δύσκολο. Τα εμπόδια είναι πολλά και με ποικιλία. Στο τέλος όμως θα κερδίσει αυτός με τον καλύτερο ποδοσφαιρικό στόχο. H μπλε ομάδα θα φέρει νίκες από εδώ και πέρα. Κέρδισαν και το τελευταίο παιχνίδι μην ξεχνάτε. Θα κερδίσουν και το επόμενο.

Δείτε το spoiler από το ίδιο το κανάλι του ΣΚΑΪ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments