Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Στο νοσοκομείο με τον Σάκη Τανιμανίδη – Τι συνέβη

Χριστίνα Μπόμπα: Στο νοσοκομείο με τον Σάκη Τανιμανίδη – Τι συνέβη
Χριστίνα Μπόμπα: Μαζί της πάντα ο σύζυγος της, Σάκης Τανιμανίδης.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε από το πρωί της Κυριακής (14 Φεβρουαρίου), ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία περιμένει δίδυμα με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια, μέσα από τον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να αποκαλύπτει αρχικά τον λόγο της νοσηλείας της αν και έσπευσε να ενημερώσει πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Η γνωστή infuencer δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται το χέρι της με τον ορό, αλλά και το χέρι του συζύγου της που βρίσκεται στο πλάι της και το κρατάει σφιχτά.

«Happy Valentine’s day. Εμάς σήμερα μας βρήκε η μέρα στο νοσοκομείο. Όλα είναι καλά και περαστικά ευτυχώς και σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας. Υ.Γ. Τουλάχιστον βρήκαμε τρόπο να βγούμε από το σπίτι μας σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Έπειτα βέβαια, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε- με τη σειρά του- ένα Instastory στον δικό του λογαριασμό, με τη Χριστίνα Μπόμπα να ποζάρει στο κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά με έναν λούτρινο αρκούδο και ένα τριαντάφυλλο.

Ο παρουσιαστής σχολίασε το εξής: «Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα… Είμαστε καλά και οι τέσσερις! Χρειάστηκε να μείνουμε στην κλινική γιατί η Χριστίνα είχε έντονους κολικούς πόνους, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα. Ακόμα κι εδώ γιορτάσαμε λίγο Βαλεντίνο όμως! Σας στέλνουμε την αγάπη μας».

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν τον περασμένο Δεκέμβριο ότι θα γίνουν γονείς και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Από τη μια, η όμορφη influencer ποστάροντας μια φωτογραφία με τον παρουσιαστή αγκαλιά, έγραψε για το φετινό «δώρο» από τον Άγιο Βασίλη, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα για όσους δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί. Όπως έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα, ούτε για εκείνους ο δρόμος ήταν εύκολος.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα», είναι η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram:

svg%3E

Από την άλλη, σχετική δημοσίευση έκανε και ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά ήταν πιο απλός σε αυτό που έγραψε. «Κι έτσι ξαφνικά σε λίγο θα γίνουμε 4», σημείωσε αποκαλύπτοντας πως η γοητευτική σύζυγός του δεν θα φέρει στον κόσμο μόνο ένα παιδί αλλά το τόσο ταιριαστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ περιμένει δίδυμα.

Η ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Instagram:

svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments