Lifestyle

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Δηλώνει πολύ ευτυχισμένη.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι η κούκλα σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και σε πρόσφατη συνέντευξή της επιβεβαίωσε πως είναι σε σχέση με τον γνωστό κριτή του MasterChef και ιδιαίτερα αγαπητό σεφ.

Δίνοντας συνέντευξη στο OK! και τον Γιώργο Πράσινο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποκάλυψε ότι δεν υπήρξαν τριγμοί στη σχέση τους. Αν και υπήρξαν ερωτήσεις για τα επαγγελματικά της, η κουβέντα συνεχίστηκε για την προσωπική της ζωή έχει ανοίξει ένα νέο, όμορφο κεφάλαιο.

«Ναι, αλήθεια είναι κι είμαι πολύ ευτυχισμένη», απάντησε η ίδια τονίζοντας πως δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν χωρισμένους με τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Όχι, δεν ισχύουν. Δεν χρειάζεται να πιστεύουμε ό,τι διαβάζουμε», εξήγησε.

Όσο για το τι είναι αυτό που ξεχωρίζει σε εκείνον γενικότερα, τόνισε πως «όταν είσαι σε σχέση, θέλεις να θαυμάζεις τον άνθρωπο που είσαι μαζί του, να νιώθεις την παρουσία του και πως μπορείς να αποφορτίζεσαι δίπλα του. Στην δική μου περίπτωση, ισχύουν όλα αυτά και παραπάνω».

Μάλιστα, τον συμβουλεύεται στα επαγγελματικά της. «Ε, βέβαια, τα συζητάμε και ακούω τις συμβουλές του. Είναι πολύ ωραίος κριτής των πραγμάτων. Και η αλήθεια είναι ότι δεν συναντάς ανθρώπους με τέτοια εύστοχη άποψη. Αλλά αρκετά είπαμε για τον Λεωνίδα».

Πάντως, είναι η κατάλληλη για να απαντήσει στο αν ο έρωτας περνάει τελικά, από το στομάχι. «Αναλόγως το στομάχι», είπε με χιουμοριστική διάθεση η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Και στο ερώτημα αν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της μαγειρεύει ή το αποφεύγει, εξέφρασε ότι «φυσικά μου μαγειρεύει. Δεν υπάρχει κάτι που να κάνει και να μην μου αρέσει».

Και όταν η τηλεόραση έχει την ίδια ώρα «Άγριες Μέλισσες» και MasterChef, απάντησε ως εξής: «Survivor! Αστειεύομαι. Παρακολουθούμε και τα δύο εναλλάξ».

Θυμίζουμε πως το περασμένο φθινόπωρο είχαν κυκλοφορήσει μερικές πληροφορίες ότι ερωτευμένος με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως είναι ένας εκ των δημοφιλών κριτών του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος όταν οι δύο τους αποθανατίστηκαν σε έξοδο σε μαγαζί, πριν από την επιβολή του lockdown.

Όπως αποκαλύφθηκε τότε στη «Φωλιά των Κου Κου», ο σεφ και η όμορφη ηθοποιός γνωρίζονται εδώ και έναν περίπου χρόνο και όπως όλα δείχνουν από τα στιγμιότυπα από την έξοδό τους, απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments