Video

Nαταλία Γερμανού: Νιώθω ότι πιάστηκα τόσο πολύ κορόιδο με το θέμα των ονομάτων

Nαταλία Γερμανού: Νιώθω ότι πιάστηκα τόσο πολύ κορόιδο με το θέμα των ονομάτων
Nαταλία Γερμανού: Με την ανιψιά του Χάρη Ρώμα Έφη Ρασσιά συνηομίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Με αφορμή τις ψευδείς κατηγορίες που προέκυψαν προς το πρόσωπο του Χάρη Ρώμα, η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού μίλησε με την ανηψιά του, Έφη Ρασσιά, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στην κουβέντα τους η παρουσιάστρια, δε δίστασε να παραδεχτεί πως νιώθει να έχει πιαστεί κορόιδο, καθώς ήταν πολύ σίγουρη για κάποια άτομα, όμως μετά από καταγγελίες εναντίον τους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχει πέσει από τα σύννεφα, όπως αναφέρει το tlife.

«Εγώ νιώθω ότι πιάστηκα τόσο πολύ κορόιδο αυτές τις μέρες. Όχι με το θέμα του Χάρη, αλλά με άλλους ανθρώπους που βγαίνουν αυτό τον καιρό. Για ανθρώπους που πιθανόν να ήμουν πολύ σίγουρη, αλλά αισθάνομαι ότι έχω πιαστεί τόσο πολύ κορόιδο», δήλωσε η παροσιάστρια. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Έφη Ρασσιά υποστήριξε το γνωστό ηθοποιό.

Τι είχε απαντήσει για τις κατηγορίες ο Χάρης Ρώμας

«Για γέλια, για κλάματα ή μήπως για οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιο σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην ρυπαροφυλλάδα του σήμερα; Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει την δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου, είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη. Ποιός είναι αυτός; Είναι το ανηψάκι και βαφτιστήρι της πιο στενής μου συνεργάτιδας, εδώ και τριάντα χρόνια, της Άννας Χατζησοφιά. Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι.

Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των «υγειών» Ελλήνων πολιτών: Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μία λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας. Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ; Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!», ήταν η απάντηση του γνωστού ηθοποιού στο δημοσίευμα, όπου τονιζόταν πως σύντομα θα δεχτεί καταγγελίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments