Video

Χρήστος Μάστορας: Ξέφρενο πάρτι από τις Melisses – Ξεσήκωσαν με τα τραγούδια τους

Χρήστος Μάστορας: Ξέφρενο πάρτι από τις Melisses – Ξεσήκωσαν με τα τραγούδια τους
Χρήστος Μάστορας: Το ελληνικό pop συγκρότημα «άνοιξε» τα φτερά του και «πέταξε» από ρεπερτόριο σε ρεπερτόριο με σπουδαίες καλλιτεχνικές συμπράξεις.

Ο Χρήστος Μάστορας και η παρέα του ξεκίνησαν με το χορευτικό «Victoria» και ανέβασαν αμέσως το κέφι. Οι Melisses ανέβηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για να παρουσιάσουν ένα ξέφρενο πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις.

Μαζί τους στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο ένας και μοναδικός Σταμάτης Γονίδης, η ξεχωριστή Μαντώ με την κρυστάλλινη φωνή της, η ανατρεπτική Τάμτα, ο γνωστός ράπερ Toquel και ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος.

Σε guest εμφάνιση το ηπειρωτικό συγκρότημα, Κομπανία Βέρδη που ταξίδεψε τους τηλεθεατές στους ήχους της παραδοσιακής μουσικής. Στη μουσική παρέα συμμετείχε και η Ιουλία Καλλιμάνη.

Το ελληνικό pop συγκρότημα «άνοιξε» τα φτερά του και «πέταξε» από ρεπερτόριο σε ρεπερτόριο με σπουδαίες καλλιτεχνικές συμπράξεις. Ερμήνευσαν τα απόλυτα hits που έχουμε όλοι αγαπήσει από τη «Μισή καρδιά», το «Γιατί» και το «Viktoria» μέχρι το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι» και το «Κράτα τα Μάτια σου Κλειστά».

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού οι Melisses παρουσίασαν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στο MEGA το νέο τους music video, που μάλιστα σκηνοθέτησαν οι ίδιοι, για το τραγούδι «Πού Είναι η Αγάπη», μια δυνατή, ερωτική μπαλάντα.

«Σπίτι με το Mega» τα Σάββατα

«H μουσική εκπομπή, η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες, παρουσιάζουν τα τραγούδια που έχουν «αφήσει ιστορία» αλλά και τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες σε πρώτη μετάδοση.

Επιλέγουμε να διασκεδάζουμε στο σπίτι κρατώντας τις αποστάσεις που μας φέρνουν κοντά. Με συγκίνηση, κέφι, χαρά και τα ωραιότερα τραγούδια της ζωής μας».

Το συγκρότημα Melisses δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2008, με τον Χρήστο στο τραγούδι, τον Ιάκωβο στα ντραμς, τον Θάνο στην κιθάρα και τον Κώστα στο μπάσο. Αρχικά έπαιζαν live σε μουσικές σκηνές, μέχρι που στην παρέα τους ήρθε και ο Παντελής. Κάπου εκεί δημιουργήθηκε και το όνομα «Melisses», ενώ σιγά σιγά ξεκίνησαν να γράφουν και τα πρώτα τους τραγούδια, όπως το «Κρυφά» και το «Μυστικό». Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σαν ολοκληρωμένο συγκρότημα στο «Mad Day Live», ακολούθησε και η συνεργασία τους με τη Universal Music.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments