Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [15/02/2021 – 21/02/2021]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [15/02/2021 – 21/02/2021]
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [15/02/2021 – 21/02/2021].

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [15/02/2021 – 21/02/2021].

Κριός

Καθώς πλησιάζετε στη γραμμή τερματισμού τη Δευτέρα, σπρώξτε το λαιμό σας λίγο παραπάνω, ώστε να είστε μπροστά, όταν ανάψει το φλας της φωτογραφικής μηχανής. Κάντε ό,τι χρειαστεί, αυτό είναι το μότο σας για αυτή την εβδομάδα. Περάστε την Τρίτη απολαμβάνοντας τη γλυκιά λάμψη της επιτυχίας. Τα ρίσκα που αναλαμβάνετε στα επαγγελματικά, τον έρωτα ή σε οποιοδήποτε άλλο τομέα της ζωής σας, τελικά αξίζουν τον κόπο. Οι άνθρωποι σας θεωρούν ηγέτη και πρωτοπόρο την Τετάρτη, αλλά την Πέμπτη βρίσκεστε σε κατάσταση σοκ, από την απογοήτευση και τις αμφιβολίες. Είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα μπορεί να εξαφανιστεί το αίσθημα της ολοκλήρωσης αλλά προσπαθήστε όσο μπορείτε για να μην σας καταβάλλει. Αυτό το Σαββατοκύριακο, βγείτε στον κόσμο με αυτοπεποίθηση και θα συμβούν καλά πράγματα.

Ταύρος 

Είναι αστείο: Ο τρόπος που στέκεστε, λέει πολλά για το πώς αισθάνεστε. Στέκεστε ψηλά τη Δευτέρα, αισθάνεστε λογικοί, σταθεροί και ιδιαίτερα προσγειωμένοι. Η ισορροπία είναι σημαντική αυτή την εβδομάδα, ειδικά την Τρίτη και την Τετάρτη, όταν μια περίεργη σύγκρουση με έναν φίλο ή ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο εμφανίζεται απροσδόκητα. Πέμπτη και Παρασκευή, αφιερώστε χρόνο σε άτομα που δεν χρειάζεται να εξηγήσετε τον εαυτό σας. Αν πάτε για ψώνια το Σαββατοκύριακο, μην βιαστείτε. Με το πάσο σας! Κάντε βόλτα.

Δίδυμοι

Η Δευτέρα είναι μια δύσκολη μέρα, όπως συμβαίνει με όλες τις Δευτέρες, αλλά αυτό αλλάζει γρήγορα. Πολλές από τις ερωτήσεις που κολυμπούν στο μυαλό σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα βρίσκουν απαντήσεις την Τρίτη ή την Τετάρτη. Μια διανοητική συζήτηση μια από αυτές τις μέρες, σας κάνει να σκεφτείτε έναν ριζικά διαφορετικό τρόπο για ένα θέμα που από καιρό τώρα θεωρούσατε πως ήσασταν ειδικοί. Πολλές και συναρπαστικές ιδέες γεμίζουν το μυαλό σας! Πέμπτη και Παρασκευή υπολειτουργείτε αλλά ο ποιοτικός χρόνος με ποιοτικούς ανθρώπους το Σαββατοκύριακο, διορθώνει την κατάσταση. Την Κυριακή, πάρτε πρωτοβουλία σε ένα ομαδικό περιβάλλον.

Καρκίνος

Η πλήξη της Δευτέρας σας επηρεάζει στην αρχή της εβδομάδας. Αν δε θέλετε να βγείτε έξω, βρείτε τρόπους να περάσετε όμορφα στο σπίτι σας. Έχετε ένα εκατομμύριο πράγματα για να απασχοληθείτε και το τελευταίο που θέλετε τώρα είναι, να έρθετε σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Τρίτη και Τετάρτη, προσέξτε τα επίμονα άτομα και να είστε πολύ συντηρητικοί με τα οικονομικά σας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή σας βλέπω επιτέλους να ζεσταίνεστε και να έχετε διάθεση για κοινωνικοποίηση αν και οι ονειροπολήσεις σας, μπορεί να φαίνονται εξίσου ελκυστικές. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά από μια ουσιαστικά ήσυχη εβδομάδα, τα συναισθήματά σας, θα εξεγερθούν εύκολα. svg%3E

Λέων 

Η καλή εντύπωση αποτελεί βασικό μέλημα της Δευτέρας, αλλά δεν φαίνεται να είναι αλαζονική. Μοιάζει περισσότερο με μια λεπτή ισορροπία. Ένας τρόπος για να πετύχετε αυτήν την ισορροπία, είναι να επωφεληθείτε μέσω κάποιου άλλου. Βοηθήστε έναν φίλο. Αναγκάστε το «εγώ» σας να μείνει στο περιθώριο για όσο μπορείτε, γιατί μέχρι την Τετάρτη μπορεί να εμφανιστεί εκρηκτικά στο προσκήνιο. Οι συγκρούσεις με το «εγώ» σας δεν είναι όμορφες, οπότε κάντε ό, τι μπορείτε για να τις αποφύγετε. Κάντε υπομονή! Την Πέμπτη και την Παρασκευή, να είστε σε λειτουργία ακρόασης. Προσποιηθείτε πως δεν μπορείτε να μιλήσετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, όλα πάνε όπως θέλετε, ακόμα και αν κάποιος αμφισβητεί τη γνώμη σας. Αλλά είναι ωραίο να προκαλείτε μερικές φορές!

Παρθένος

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο οδηγεί σε μια ρομαντική Δευτέρα. Αν είστε ελεύθεροι, αυτό μπορεί να αλλάξει. Μπορεί ακόμη και να συναντήσετε κάποιον από τον επαγγελματικό σας χώρο. Η διασκέδαση που έχετε τη Δευτέρα οδηγεί στην επιθυμία να οργανώσετε τη ζωή σας την Τρίτη ενώ διασκεδάζετε τακτοποιώντας το σπίτι σας, επειδή θέλετε να είναι καθαρό! Παρατηρήστε τον τρόπο που η ρουτίνα σας αλλάζει απαλά, όταν είστε σε καλή διάθεση κάτι που θα συμβεί την Τετάρτη. Πέμπτη και Παρασκευή, ζητήματα σχέσεων υπολογίζονται έντονα, μην είστε πολύ επικριτικοί με τους άλλους και μην απογοητευτείτε αν οι άνθρωποι κινούνται με διαφορετικό ρυθμό από το δικό σας. Μπείτε στο Σαββατοκύριακο, με μια αληθινή αίσθηση του σκοπού.

Ζυγός 

Υπάρχουν όρια σε αυτά που θα μπορέσετε να πετύχετε τη Δευτέρα, καθώς η συναισθηματική σας διάθεση έχει σκαμπανεβάσματα. Όμως μέχρι την Τρίτη, μετατρέπεται με γρήγορους ρυθμούς σε έντονα ρομαντική και ευχάριστη. Την Τετάρτη, καταλαβαίνετε τους ανθρώπους γύρω σας καλύτερα από ό, τι στο παρελθόν και την Πέμπτη είστε τόσο απασχολημένοι που δε θα καταλάβετε πώς πέρασαν οι ώρες. Την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε τους άλλους να εκτιμήσουν την ομορφιά και την αρμονία. Στην πραγματικότητα, είστε ακόμα κολλημένοι με το θέμα ομορφιάς, καθώς το Σάββατο σας σπρώχνει πίσω στη ρομαντική σφαίρα. Αυτή η εβδομάδα είναι επεισοδιακή αλλά και διασκεδαστική!

Σκορπιός

Συνήθως είστε ευαίσθητες υπάρξεις, όμως τη Δευτέρα θα σκέφτεστε σαν αρχηγός. Είστε πολύ απασχολημένοι και η αποφασιστικότητα όπως και η επιδεξιότητά σας, καθορίζουν την ημέρα. Υπογράψτε αυτά που πρέπει. Ξεκινήστε αυτό το έργο. Αν μπορούσατε να υλοποιήσετε κάποια έργα στο σπίτι την Τρίτη και την Τετάρτη, θα το κάνατε. Όμως ενώ έχετε την επιθυμία να βάλετε φεγγίτη σε ένα μέρος της οροφής, κάποιος άλλος πιστεύει ότι ο φεγγίτης είναι κακή ιδέα. Οι δημιουργικές σας ιδέες έχουν καλύτερη απήχηση την Πέμπτη και την Παρασκευή μα δεν είναι η φιλόδοξη εβδομάδα που νομίζατε ότι θα ήταν. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε κάτι υγιές για τον εαυτό σας. svg%3E

Τοξότης 

Ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα είναι εκπληκτικός και μοναδικός! Το ίδιο εκπληκτικός είναι και ο τρόπος που επικοινωνείτε τη Δευτέρα. Τρίτη και Τετάρτη, κάποιοι ενδιαφέροντες άγνωστοι κάνουν συναρπαστικές συζητήσεις μαζί σας όπου κι αν πάτε. Στην πραγματικότητα, συνεχίζετε τις συζητήσεις, αλλά ποιος διατηρεί το σκορ, έχετε απλώς ένα ταλέντο μ’ αυτά τα πράγματα. Δυστυχώς, κανένα από τα ταλέντα σας δεν σας βοηθάει πολύ την Πέμπτη και την Παρασκευή, όταν λόγω εξάντλησης έχετε χάσει το μπούσουλα. Ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ διασκεδαστικό. Πολλά παιχνίδια κι έντονη ενέργεια!

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με μια υπέροχη νότα. Τα σχέδιά σας λειτουργούν θαυμάσια και όλοι, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας, είναι μες τα χαμόγελα. Είστε μάλλον εντυπωσιακοί αυτές τις μέρες! Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεσή σας ελαφρώς, στα μέσα της εβδομάδας, δεν είναι ότι δεν έχετε μετρητά, απλώς δεν ξέρετε πού να τα ξοδέψετε. Όμως μέχρι την Παρασκευή, όταν ένα δημιουργικό σενάριο σας θυμίσει πόσο άχρηστο είναι να ανησυχείτε για τα χρήματα, θα σας φτιάξει η διάθεση. Στην ουσία, είστε στην κορυφή του κόσμου. Ωστόσο, δείξτε υπευθυνότητα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Υδροχόος

Η Δευτέρα είναι μια από τις ημέρες που πρέπει να ξεγελάσετε τον εαυτό σας, για να παραμείνετε στη δουλειά. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για την πειθαρχία που δείξατε όλη την ημέρα! Όταν τελειώσει η δουλειά, μπορεί να επιστρέψετε στο σπίτι κουρασμένοι, αλλά αυτό συμβαίνει, επειδή το σώμα σας προετοιμάζεται να λάμψει πολύ έντονα την Τρίτη και την Τετάρτη. Περνάτε τα μέσα της εβδομάδας εμπνέοντας τους φίλους σας και υποκινώντας συναρπαστικές αλλαγές, ενώ ξοδεύετε όσο το δυνατόν λιγότερα. Μπορεί να παραπλανηθείτε από τον τραπεζικό λογαριασμό σας την Πέμπτη ή την Παρασκευή, επομένως προσέξτε το. Αυτό το Σαββατοκύριακο, το πορτοφόλι σας αδειάζει, για αυτό ζήστε μποέμικα. Κι αυτό διασκεδαστικό είναι κατά κάποιο τρόπο!

Ιχθύες

Ένας φίλος σε υψηλό πόστο «κουνάει κάποια νήματα» για σας στην αρχή της εβδομάδας και δεν μπορείτε να πιστέψετε την τύχη σας. Η ζωή είναι ωραία αλλά νιώθετε σαν το αστέρι μιας ταινίας, χωρίς σκηνοθέτη. Σε περίπτωση απουσίας ισχυρής ηγεσίας, στρέψτε τις προσπάθειές σας προς τη βοήθεια των άλλων στα μέσα της εβδομάδας, θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Αν αφοσιωθείτε στον εθελοντισμό αυτήν την εβδομάδα, αφιερώστε λίγο χρόνο την Πέμπτη ή την Παρασκευή για να απομονωθείτε λιγάκι. Είναι σημαντικό να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ζωή είναι ένα παιχνίδι και δεν γνωρίζετε τους κανόνες. Για αυτό εξερευνήστε τους!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments