Αθλητισμός

Λάζλο Μπόλονι: «Δείξαμε ποιες είναι οι δυνατότητες του Παναθηναϊκού»

Λάζλο Μπόλονι: «Δείξαμε ποιες είναι οι δυνατότητες του Παναθηναϊκού»
Λάζλο Μπόλονι: Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε τις πραγματικές δυνατότητές της.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1 στο γήπεδο της Λεωφόρου. Αυτή η νίκη έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των πρωταθλητών. Οι “πράσινοι” έδειξαν στο δεύτερο μισό ότι έχουν δυνατότητες, ειδικότερα μετά τις κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο. Αυτό τόνισε και με τις δηλώσεις του ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο της ομάδας,ενώ τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό για το Ευρωπαϊκό του παιχνίδι.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Σκέφτομαι τους παίκτες μου και εκείνους δεν μπορούσαν να είναι στον αγωνιστικό χώρο. Κι εκείνους που δεν ήταν καν στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους για τη βοήθειά τους σε όλες τις προπονήσεις. Έτσι η ομάδα θα είναι πιο δυνατή. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο συλλογικά σαν ομάδα, αλλά κατανοώ ότι έχουν την Πέμπτη ένα πολύ σημαντικό ματς για τους ίδιους και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς καμία άλλη σκέψη τούς εύχομαι τα καλύτερα για το ματς της Πέμπτης”, ήταν αρχικά τα λόγια του.

“Τι ζήτησα από τους παίκτες μου”

“Ζήτησα δύο πράγματα από τους παίκτες μου: να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε στο μέγιστο το πλάνο μας και να έχουμε το κουράγιο να ενοχλήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα, αθλητικά και τεχνικά. Έχω την αίσθηση πως σε αρκετές περιπτώσεις δεχτήκαμε την κυριαρχία του αντιπάλου, αλλά ο πυρήνας μας παρέμεινε καλά οργανωμένος μέχρι τέλους. Ακόμη και τις στιγμές που ο Ολυμπιακός έριξε όλα τα χαρτιά του στο τραπέζι. Σκέφτομαι επίσης όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και εκείνους που ήρθαν να συζητήσουν μαζί μας και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να δώσουμε και σε εκείνους χαρά. Θέλω να συνεχίσουν οι φίλαθλοί μας να μας αγαπούν με τον ίδιο τρόπο που τους αγαπάμε κι εμείς. Και να μας δείχνουν κατανόηση όταν κι εμείς τυχαίνει να κάνουμε κάποια λάθη», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για το αν έπαιξε μεγάλο ρόλο το γρήγορο γκολ της ομάδας του, ο Λάζλο Μπόλονι είπε: «Όλα τα γκολ ήταν σημαντικά. Βεβαίως και το δεύτερο ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. Επίσης δεν ξεχνά τις αποκρούσεις και τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του τερματοφύλακά μας. Σήμερα δείξαμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments