Ελλάδα

Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης

Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης
Σταμάτης Γονίδης: Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωσή του. Τι του απάντησε η Φιλίτσα Καλογεράκου.

Μια δήλωση που έχει προκαλέσει σάλο έκανε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #MeToo που έχει ξεσηκωθεί μετά τις αποκαλύψεις από τη Σοφία Μπεκατώρου στον χώρο του αθλητισμού, ενώ έχει περάσει και στον χώρο του θεάματος.

Ο Σταμάτης Γονίδης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Κου Κου Family», για τις καταγγελίες που γίνονται περί σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης, έκανε μια απίστευτη δήλωση. «Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου», είπε στην αρχή.  «Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις», πρόσθεσε.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, στην οποία μίλησε ο κ. Γονίδης, διαφώνησαν με πολλά από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναφέρει: «Είμαι αντίθετη. Δεν το δέχομαι. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα».

Τι του απάντησε η Φιλίτσα Καλογεράκου

Μια από τις πρώτες γυναίκες που απάντησε στη δήλωση Γονίδη ήταν η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου που πρόσφατα κατήγγειλε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Η ηθοποιός εξέφρασε με ανάρτησή της στο Instagram την άποψή της γύρω από την τοποθέτηση του γνωστού τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Συμπέρασμα: τελικά όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, προφανώς και οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει. Φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων #Γονίδης».

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Τη δήλωση Γονίδη έχουν σχολιάσει και χρήστες στο Twitter με σκωπτικό τρόπο:

Μια χρήστρια γράφει με κεφαλαία γράμματα: «Δηλαδή πώς πρέπει να ξέρουμε αν κάποιος -γνωστός κιόλας- μας καλεί σπίτι του για να μας βιάσει; Εσάς σας ενημερώνουν από πριν; Να υποθέτουμε ότι όλοι είναι βιαστές μέχρι απόδειξη αντιθέτου; Άρχισα τα κεφαλαία γιατί τρελαίνομαι με αυτά που ακούω».

Άλλα tweets για τις δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη:

Η επίμαχη δήλωση του Σταμάτη Γονίδη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments