Διεθνή

Justice League Snyder Cut: Το τρέιλερ έχει όλα όσα θέλαμε να δούμε

Justice League Snyder Cut: Το τρέιλερ έχει όλα όσα θέλαμε να δούμε
Justice League Snyder Cut: Εντυπωσίασε το τελικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Οι φίλοι της DC που έχουν σχέση αγάπης με τις super hero movies πήραν το καλύτερο δώρο καθώς χθες 14 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ για το Snyder Cut της ταινία Justice League. Πρόκειται για την ταινία που ξεκίνησε ο Zack Snyder, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πρότζεκτ μετά την αυτοκτονία της ανήλικης κόρης του. Τελικά η ταινία άλλαξε χέρια και έφτασε στους κινηματογράφους με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το αρχικό πλάνο.

Τελικά η Justice League που είδαμε στο σινεμά ήταν μια μέτρια ταινία με πολλά προβλήματα που δεν άφησε καλές εντυπώσεις στους κρητικούς αλλά και στον απλό κόσμο. Μάλιστα η αποτυχία εκείνης της ταινίας άλλαξε τα πλάνα της Worner Bros για το κινηματογραφικό μέλλον των ταινιών της DC. Τότε ξεκίνησε ο Zack Snyder να μιλάει για το δικό του cut της ταινίας και πόσο διαφορετικό θα ήταν. Αυτό έγινε στη συνέχεια τρεντ στο twitter και τελικά η εταιρία παραγωγής πήρε την απόφαση να κυκλοφορήσει τη δεύτερη εκδοχή της ταινίας.

Το τελικό τρέιλερ τα είχε όλα

Όλο αυτό το διάστημα είχαμε δει κάποια σύντομα βίντεο και κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας. Ωστόσο το απόγευμα της Κυριακής είδαμε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ. Χωρίς καμία υπερβολή μπορούμε να πούμε ότι το τρέιλερ είχε όσα θέλαμε να δούμε ανεβάζοντας στα ύψη τις προσδοκίες.

Μεταξύ άλλων βλέπουμε τον Superman με την εμβληματική μαύρη στολή, περισσότερη δράση από τον Flash και φυσικά το καλύτερο το είδαμε στο τέλος. Την επανεμφάνιση δηλαδή του Jared Leto στον ρόλο του Joker και τη συνομιλία του με τον Batman. Όπως είχε φανεί και από κάποιες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει ο Joker είναι αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με ό,τι είχαμε δει στο Suicide Squad του 2016.

Το Snyder Cut θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου στο HBO Max και θα είναι μία νέα τετράωρη εκδοχή της ταινίας που θα αποτελεί το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη. H Warner Bros δεν λυπήθηκε τα έξοδα και έδωσε άλλα 70 εκατομμύρια για το πρότζεκτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments