Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανατροπή στον ΣΚΑΙ για τη συνεργασία με την παρουσιάστρια

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανατροπή στον ΣΚΑΙ για τη συνεργασία με την παρουσιάστρια
Ιωάννα Μαλέσκου: Μια ανατροπή υπάρχει για το μέλλον της συνεργασίας της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΙ

Τα τελευταία χρόνια ο ΣΚΑΙ έχει ρίξει το βάρος του στις ενημερωτικές εκπομπές, τουλάχιστον για την πρωινή και μεσημεριανή ζώνη. Οι άνθρωποι του καναλιού πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε μια σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμά τους. Αποφάσισαν λοιπόν να βάλουν και μια ψυχαγωγική εκπομπή. Μάλιστα το μπάσιμο τους ήταν τόσο δυναμικό που τελικά κατάφεραν να κερδίσουν την υπογραφή της Ιωάννας Μαλέσκου που ήταν το πιο “καυτό” όνομα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η γνωστή παρουσιάστρια είχε γίνει γνωστή με το παρατσούκλι “Μενεγάκη της Κρήτης”. Μάλιστα το όνομα της είχε “παίξει” για τον ALPHA όταν η….κανονική Μενεγάκη ανακοίνωσε την απόφαση της να αποχωρήσει. Ο ΣΚΑΙ λοιπόν την ένταξε στο δυναμικό του με την εκπομπή “Love It”. Μπορεί τα νούμερα να μην ήταν τόσο υψηλά, αλλά είναι αρκετά για να την κρατήσουν στο κανάλι του Φαλήρου.

Κέρδισε νέο συμβόλαιο η Μαλέσκου

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΚΑΙ έμεινε ευχαριστημένος από την πρώτη τηλεοπτική σεζόν της Ιωάννας Μαλέσκου και θέλει η συνεργασία των δυο πλευρών να συνεχιστεί. Ήδη οι δυο πλευρές έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επέκταση της συνεργασία τους για τα επόμενα δυο χρόνια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realife» και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, το κανάλι δεν θα περιοριστεί στα προβλεπόμενα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι βάζει στο τραπέζι και επέκταση του συμβολαίου της Ιωάννας Μαλέσκου για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αν οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη λήξουν αισίως και δεν υπάρξουν εκπλήξεις, η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο κανάλι του Φαλήρου για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη. Σημειώνεται ότι πρόσφατα είχε ακουστεί ότι η εκπομπή θα ενισχυθεί με την Ανθή Σαλαγκούδη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που συμμετέχει στο «Survivor» πρόκειται να αξιοποιηθεί από τον ΣΚΑΪ μετά την αποχώρησή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments