Lifestyle

Ραφαέλα Bachelor: Ζαλίζει με αυτές τις πόζες της

Ραφαέλα Bachelor: Ζαλίζει με αυτές τις πόζες της
Ραφαέλα Bachelor: Πρόκειται για μια από τις παίκτριες που ξεχώρισε.

Η Ραφαέλα ήταν από τις είκοσι διαγωνιζόμενες γυναίκες που διεκδίκησαν τον «Εργένη» Παναγιώτη Βασιλάκο στο παιχνίδι αγάπης του Alpha, στο «Bachelor». Είναι 20 χρονών και κατάγεται από την Κύπρο.

Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είχε πει, πέρα από το όνομά της και την καταγωγή της, πως ασχολείται με το μόντελινγκ και το Mai Tai. «Τον Βachelor τον φαντάζομαι καλογυμνασμένο, όμορφο και να είναι τζέντλεμαν», καθώς αρχικά δεν ήξερε πως είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

«Θέλω να ερωτευτώ, θέλω να ρισκάρω, θέλω να κάνω τον εαυτό μου να φτάσει σε σημεία που ίσως δεν το γνώριζε. Θέλω το πρώτο ραντεβού να είναι χαλαρό και πάνω από όλα ρομαντικό. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό, σίγουρα η κάθε κοπέλα έχει τον δικό της χαρακτήρα, άλλα εγώ έχω τη δική μου αυτοπεποίθηση και τον δικό μου χαρακτήρα».

Και η αλήθεια είναι πως τα πήγε πολύ καλά φτάνοντας ένα βήμα πριν τον πολυπόθητο τελικό, αλλά εκείνες που τον διεκδίκησαν ήταν δύο άλλες συμπαίκτριές της. Πάντως, είχε δηλώσει πως «δεν έχω κάνει τόσο ταξίδι από την Κύπρο για να φύγω single, θα φύγω μαζί του».

Της αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες που έχουν εμπειρίες και βιώματα για να μπορεί να συζητάει! Αυτό που τη γοητεύει σε ένα άντρα είναι το μυαλό και ικανότητα του να επικοινωνεί αυτό που αισθάνεται.

Πριν τον συναντήσει είχε τονίσει ότι «έχω τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που δεν νομίζω να χρειαστεί να κάνω κάτι ιδιαίτερο τρομερά διαφορετικό για να τον κερδίσω. Βέβαια, σαν χαρακτήρας είμαι λίγο παράξενος τύπος, κάνω πλάκες πολλές, είμαι ευαίσθητη και στις σχέσεις μου είμαι πολύ ρομαντική και ερωτιάρα».

Όσο για τα ενδιαφέροντά της, της αρέσουν πολύ τα σπορ, καθώς έχει αδυναμία στις πολεμικές τέχνες συγκεκριμένα στο Mai Tai. «Το Mai Tai με έκανε να ανακαλύψω στον εαυτό μου ότι είμαι πιο δυναμική και με ηρεμεί πάρα πολύ».

Η 20χρονη Ραφαέλα ήρθα από την Κύπρο λοιπόν, αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor, ψάχνοντας να βρει τον ιδανικό σύντροφο που θα της ανεβάζει την αδρεναλίνη και θα μοιράζονται μαζί έντονες στιγμές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments