Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [15/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [15/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [15/02/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [15/02/21].

Κριός

Μπορείτε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές αρκεί να τις γνωρίζετε εκ των προτέρων, ώστε να μπορέσετε να εγκλιματιστείτε σιγά σιγά. Ωστόσο, η πιθανότητα μιας απότομης μεταμόρφωσης κάνει πραγματικά την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια μεγάλη αλλαγή στην σχέση σας. Δείτε το θετικά.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μην βιαστείτε να μπείτε σε μια νέα σχέση χωρίς να σκεφτείτε σοβαρά όσα θέλετε να κάνετε στο μέλλον. Ίσως μόλις βγήκατε από μια δύσκολη κατάσταση, και σίγουρα δεν θέλετε να μπείτε σε μια άλλη. Εργαστείτε πάνω στις μελλοντικές σας δυνατότητες και να είστε βέβαιοι ότι ο/η επόμενος/η σύντροφός σας θα είναι πιο εναρμονισμένος/η μαζί σας.

Δίδυμοι

Η επανάληψη των ίδιων προτύπων συμπεριφοράς δεν πρόκειται να βελτιώσει την τρέχουσα σχέση σας. Όλα θα μείνουν τα ίδια, εκτός από το γεγονός ότι θα αισθάνεστε ολοένα και πιο απογοητευμένοι κα περιορισμένοι. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε την ευρύτερη εικόνα, να εντοπίσετε την πηγή οποιασδήποτε δυσαρέσκειας και να λάβετε μέτρα για να την θεραπεύσετε.

Καρκίνος

Είναι όλο και πιο προφανές ότι οι σχέσεις σας δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αρκεί να το θέλετε πραγματικά. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα στη ζωή, και δεν είστε πραγματικά το είδος του ατόμου που μπορεί να εξελιχθεί εάν οι δημιουργικές ικανότητές σας καταπνίγονται. Να είστε τολμηροί και κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εξετάσετε προσεκτικά το είδος των σχέσεων που έχετε αναπτύξει μέχρι τώρα. Σκεφτείτε εάν σας ενθαρρύνουν πραγματικά να είστε ο εαυτός σας ή αν σας εμποδίζουν να εκφράσετε πραγματικά τον πραγματικό σας χαρακτήρα. Είναι καιρός να φυτέψετε τους σπόρους μιας πραγματικά γόνιμης εμπειρίας με άτομα που μπορούν να συμβάλουν θετικά στη ζωή σας.

Παρθένος

Η ζωή είναι μια μεγάλη περιπέτεια και οι σχέσεις μπορούν να σας οδηγήσουν είτε στον παράδεισο είτε στην κόλαση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ρίξετε μια ματιά στην σχέση σας και να δείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να την νοστιμέψετε» λίγο. Τι θα λέγατε μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση, μια μικρή απόδραση ή ένα νέο χόμπι.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα αναλάβετε μια πρόκληση που αφορά την σχέση σας. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να πάτε την σχέση σας προς μια εντελώς νέα κατεύθυνση που θα σας ωφελούσε πάρα πολύ και θα σας βοηθήσει να δείτε ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Ελάτε, δώστε μια ώθηση στην ερωτική σας ζωή!

Σκορπιός

Μερικές φορές οι σχέσεις μας παίρνουν μια εκπληκτική νέα κατεύθυνση που δεν είχαμε σκεφτεί προηγουμένως. Σήμερα μπορεί να προκύψει μια τέτοια ευκαιρία, μέσω μιας τυχαίας συνάντησης ή σύμπτωσης. Εάν δεν αδράξετε τη στιγμή, μπορεί να χάσετε κάτι που μπορεί να επεκτείνει τους ορίζοντές σας και θα σας φέρει πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας.

Τοξότης

Μια παράξενη σύμπτωση μπορεί να είναι ο καταλύτης για να πλησιάσετε κάποιο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό αλλά που δεν ανήκει στον κύκλο σας. Αυτό το άτομο θα σας κάνει να δείτε πτυχές του εαυτού σας που δεν είχατε καν φανταστεί και θα σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Αιγόκερως

Μην αφήσετε τον/τη σύντροφό σας να σας οδηγήσει ακούσια σε μια παλιά συνήθεια από την οποία παλέψατε να ξεφύγετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευκαιρία να δείτε την κατάσταση από μια νέα προοπτική και να κατανοήσετε τι πρέπει να κάνετε και πώς μπορείτε να αλλάξετε και οι δύο και να κάνετε μια νέα αρχή.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια περιπέτεια με τον/την αγαπημένο/η σας, ή έστω να σχεδιάσετε μια. Και οι δύο θα επωφεληθείτε από την αλλαγή τοπίου, καθώς και από την ευκαιρία να κάνετε νέα πράγματα και να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Αυτή η νέα εμπειρία μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας περισσότερο από ό,τι φαντάζεστε.

Ιχθύες

Είστε στα πρόθυρα να ξεκινήσετε μια ασυνήθιστη σχέση. Πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχετε βιώσει στο παρελθόν. Θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σας για διάφορες νέες δραστηριότητες και θα σας φέρει σε επαφή με μερικά πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Αποδεχτείτε την πρόκληση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments