Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη του κίνηση μετά τις καταγγελίες – Τι έκανε χθες

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη του κίνηση μετά τις καταγγελίες – Τι έκανε χθες
Πέτρος Φιλιππίδης: Στα χέρια του ηθοποιού και των δικηγόρων του βρίσκονται οι καταγγελίες.

O Πέτρος Φιλιππίδης είναι σε δυσχερή θέση μετά από τις καταγγελίες γυναικών που τον κατηγορούν από σεξουαλική παρενόχληση μέχρι εργασιακό εκφοβισμό. Πλέον ο γνωστός ηθοποιός και οι δικηγόροι του έχουν από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου τον φάκελο με τις σχετικές καταγγελίες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως μεταφέρει το nassoblog.gr, οι δικηγόροι του ηθοποιού και σκηνοθέτη παρέλαβαν τον φάκελο με τις υποθέσεις που τον αφορούν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ώστε ο Π. Φιλιππίδης να ετοιμάσει την απολογία-απάντηση του το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μπορεί να είναι παραπάνω οι καταγγελίες

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος είναι ο αριθμός των καταγγελιών που αφορούν τον γνωστό ηθοποιό εκτός από αυτές που έχουν ήδη γίνει γνωστές μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ηθοποιός αντιμετωπίζει διψήφιο αριθμό καταγγελιών για τις οποίες θα κληθεί να απαντήσει για την καθεμία εξ’ αυτών με τον τρόπο που θα επιλέξει ο ίδιος με τη βοήθεια των δικηγόρων του.

Από ό, τι φαίνεται δεν θα μεταβεί ο ίδιος στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού όπου θα συζητηθεί η περίπτωσή του, αλλά θα απαντήσει με υπόμνημα και μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του σε κάποιες από αυτές.

Όπως αναφέρει το ίδιο σάιτ, ο Πέτρος Φιλιππίδης προετοιμάζεται από τη Δευτέρα να δώσει τις δικές του απαντήσεις για όσα κατηγορείται ότι έχει διαπράξει. Οι καταγγελίες έχουν αποδομήσει τον μέχρι πρότινος πολύ δημοφιλή ηθοποιό-σκηνοθέτη-θιασάρχη, ο οποίος παραμένει απομονωμένος στην κατοικία του στο Ψυχικό.

Ανεπιθύμητος και στα Γιάννενα

Να θυμίσουμε ότι δημοσιεύματα τον θέλουν να πουλά το σπίτι του στο Ψυχικό και να φεύγει για μόνιμη διαμονή στο πατρικό του στα Γιάννενα. Όπως έχει δηλώσει άνθρωπος που βρίσκεται στον κύκλο των θεατρικών επιχειρήσεων, «ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας λαϊκός καλλιτέχνης και ο κόσμος θα τον τιμωρήσει, αφού ταυτίστηκε με την έννοια της παρενόχλησης. Κάθε θεατής θα σκέφτεται ότι έχει παιδί».

Σύμφωνα με αρκετά άλλα δημοσιεύματα, ο κόσμος στα Γιάννενα δεν βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο μετακίνησής του εκεί, αφού οι καταγγελίες για τον γνωστό πρωταγωνιστή είναι πολλές και βαριές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments