Lifestyle

Βαλέρια Χοψονίδου: Επέστρεψε στην Αθήνα και στο Instagram

Βαλέρια Χοψονίδου: Επέστρεψε στην Αθήνα και στο Instagram
Βαλέρια Χοψονίδου: H πρώην παίκτρια του Survivor ανάρτησε κάτι σχετικά με την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σύντομη ήταν η παρουσία της Βαλέριας Χοψονίδου στο Survivor 4. Μερικές ημέρες μετά την είσοδό της στο παιχνίδι η γνωστή σχεδιάστρια ψηφίστηκε από τους Μπλε και αποχαιρέτησε την παραλία και τον Άγιο Δομίνικο. Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου πλέον, βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα επέστρεψε και στο Instagram, όπου και έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το Survivor και με ένα μακροσκελές κείμενο αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε στη διάρκεια της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μια μοναδική εμπειρία , ένα διάλειμμα από τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε … Μια ανάμνηση που θα θυμάμαι με νοσταλγία παρ´οτι έμεινα πολύ λίγο καιρό μέσα στο παιχνίδι. Μακάρι να είχα την ευκαιρία να το ζήσω λίγο παραπάνω Δυστυχώς είχα ωτίτιδα και στα δυο μου αυτιά που με ταλαιπώρησε παρά πολύ από την αρχή του παιχνιδιού και αυτό στάθηκε ως εμπόδιο στη καθημερινότητα μου ακόμα και στα αγωνίσματα (όχι πως αν δεν είχα την ωτίτιδα θα έτρεχα σαν το puma) αλλά τουλάχιστον θα το διασκέδαζα περισσότερο γιατί πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι ! Ευχαριστώ παρά πολύ για τα μηνύματά σας και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή γιατί πάντα ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν !!!».

Θυμίζουμε ότι η Βαλέρια έπαθε μια μόλυνση στο αυτί και δεν έπαιξε σε κάποια αγωνίσματα, γεγονός που ώθησε τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια του συμβουλίου που βγήκε υποψήφια ο Τριαντάφυλλος από την κόκκινη ομάδα πήρε το λόγο για να την στηρίξει λέγοντας τότε: «Είναι καινούρια κοπέλα η Βαλέρια και δεν έχει προσαρμοστεί. Είχε φυσικά και πρόβλημα με τα αυτιά της. Οι αντίπαλοι πήγαν στο εύκολο θύμα. Εμείς την Άννα – Μαρία, που ήταν τραυματισμένη, δεν την ψηφίζαμε παμψηφεί. Έπρεπε να τη σεβαστούν την καινούρια και ύστερα να την ψηφίσουν». Η Χοψονίδου από την μεριά της είχε αναφέρει ότι δεν πιστεύει ότι είναι μόνο αγωνιστικοί οι λόγοι για τους οποίους ψηφίστηκε.

Ποια είναι η Βαλέρια:

Μεγάλωσε στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης, ενώ έχει ακόμη τρία αδέρφια, τον Τάσο, τον Γιάννη και την Ολυμπία. Είναι μια υπερήφανη θεία και συχνά περνάει χρόνο με τα 6 παιδιά της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη Είναι σχεδιάστρια μόδας και τα τελευταία χρόνια διατηρεί την δική της συλλογή ρούχων Το μότο της για την μόδα είναι: «Φορέστε τα έτσι, αλλιώς, αλλιώτικα, προσαρμόστε τα πάνω σας. Σχεδιάστηκαν για να νιώθετε μοναδικά». Ο λογαριασμός της στο Instagram διατηρεί πάνω από 25 χιλιάδες followers.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments