Video

Ελίφ επεισόδιο 779: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 16/02 – Η Ελίφ ξαναβλέπει τη μητέρα της

Ελίφ επεισόδιο 779: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 16/02 – Η Ελίφ ξαναβλέπει τη μητέρα της
Ελίφ επεισόδιο 779: Ο Ταρίκ και η Ράνα είναι μαζί στην εταιρία και είναι πια βράδυ. Η Ράνα βλέπει κάποια κοσμήματα στο διαδίκτυο και ο Ταρίκ θέλει να τις τα κάνει δώρο.

Η επίθεση της Ματσιντέ στο πρόσωπο του ξαφνιάζει τον Ταρίκ. Η Ματσιντέ είναι σίγουρη πως ο Ταρίκ είναι εχθρός της οικογένειάς της και φοβάται πως η κόρη της είναι παντρεμένη με έναν δολοφόνο. Ο Μουσταφά τηλεφωνεί στη Ματσιντέ και της λέει πως πήγε στο νοσοκομείο, που είχε μεταφερθεί η Μελέκ μετά το ατύχημα καθώς και για ένα πλαστό έγγραφο. Ο Μουσταφά πλέον ξέρει πως η πιθανότητα να είναι ζωντανή η Μελέκ είναι μεγάλη.

Η Ματσιντέ τον συμβουλεύει να προσέχει τα βήματα που κάνει ο Ταρίκ. Η Ματσιντέ θέλει να μάθει ό,τι περισσότερο μπορεί και κάνει ερωτήσεις στη Χουμεϊρά για τον Ταρίκ. Θέλει να προστατέψει την κόρη της και το παιδί, που περιμένει. Ο Σαφάκ επισκέπτεται ξανά τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν. Ο μικρός είναι ακόμη άρρωστος και ο Σαφάκ τον βοηθάει με τα μαθήματά του. Όταν φεύγει ο Σαφάκ, ο Εμιρχάν λέει στη μητέρα του πως θα ήθελε ο Σαφάκ να ήταν ο πατέρας του. Η Ζουλιντέ τον μαλώνει για αυτό, που είπε και ο μικρός δεν καταλαβαίνει γιατί θύμωσε η μητέρα του.

Ο Ταρίκ και η Ράνα είναι μαζί στην εταιρία και είναι πια βράδυ. Η Ράνα βλέπει κάποια κοσμήματα στο διαδίκτυο και ο Ταρίκ θέλει να τις τα κάνει δώρο. Η Ράνα ενθουσιάζεται. Το σπίτι που μένει η Μελέκ πρόκειται να κατεδαφιστεί και οι γείτονες της λένε πως πρέπει να φύγει αλλά εκείνη διαμαρτύρεται και τους λέει πως θα μείνει εκεί να περιμένει την κόρη της. Η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο δωμάτιο της Ελίφ και η μικρή μόλις έχει ξυπνήσει από ένα όνειρο, που είδε σχετικά με τη μητέρα της. Είναι πολύ λυπημένη.

Η Σουρεϊγιά της λέει πως έχει να κάνει κάποιες εξωτερικές δουλειές και αν θέλει μπορεί να την πάρει μαζί της και να φάνε σάντουιτς στην παραλία. Η Ελίφ ξετρελαίνεται με την ιδέα και θυμάται πως και με τη μητέρα της πήγαιναν στην παραλία. Σκέφτεται πως ίσως η μητέρα της είναι εκεί και την αναζητά.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments