Lifestyle

Ηλίας Βρεττός: Η νέα δουλειά του αγαπημένου τραγουδιστή

Ηλίας Βρεττός: Η νέα δουλειά του αγαπημένου τραγουδιστή
Ηλίας Βρεττός: Ευρηματικός εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρίσκει λύσεις.

Τα «φτερά» του για έναν άλλο, εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό κλάδο, άνοιξε πρόσφατα ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, την ώρα που η νυχτερινή ζωή και τα μαγαζιά πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα για την αντιμετώπισή της.

Με τα νυχτερινά κέντρα και τις live εμφανίσεις λοιπόν, να έχουν «παγώσει» λόγω της πανδημίας του ιού, πολλοί είναι οι καλλιτέχνες και οι τραγουδιστές που κάνουν στροφή στην καριέρα τους και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος σύμφωνα με τις δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή και τη Νάνσυ Παραδεισανού, άφησε για λίγο τα live μέσω Instagram και προχώρησε σε μια νέα επιχειρηματική κίνηση, ανοίγοντας κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον καλό του φίλο και κομμωτή, Θοδωρή Γκιώνη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπως και όλοι οι συνάδελφοί του, έχει μείνει πλέον χωρίς δουλειά και προσπαθεί να δει τις εναλλακτικές του και να επενδύσει σε διαφορετικά αντικείμενα προκειμένου να έχει ένα πιο σταθερό εισόδημα. Οι πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν πως, πριν από μερικά χρόνια, είχε ανοίξει και ένα κατάστημα οπτικών στο κέντρο της Αθήνας.

Στην εν λόγω συνέντευξή του πάντως, ο Ηλίας Βρεττός μίλησε και για τα σχέδια και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει. «Πολλές φορές έχουν γίνει προτάσεις και φέτος είχα και δοκιμαστικά έχουν γίνει. Βρίσκομαι σε συζήτηση με αρκετά κανάλια για κάποια τηλεοπτικά πρότζεκτ, κάποια αισθάνομαι ότι μου ταιριάζουν, κάποια άλλα λιγότερο. Εκπομπές και σόου. Επειδή φλερτάρουμε πολύ καιρό με την τηλεόραση, κάποια στιγμή νομίζω κάτι θα γίνει», ανέφερε.

Όσο για τη σχέση του αλλά και το αν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα απάντησε πως «καμία αλλαγή εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν έχει η προσωπική μου ζωή. Είμαι μια χαρά και όλα καλά. Είμαι πάρα πολύ καλά εδώ στην προσωπική μου ζωή».

«Αυτό είναι κάτι που εκ των πραγμάτων συμβαίνει σαν μία φυσική εξέλιξη. Νομίζω ότι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά σε μία σχέση κάποια στιγμή θα έρθει και αυτό. Δεν θέλω να κάνω σχέδια γιατί όποτε έχω κάνει σχέδια έχει έρθει ένα χαστούκι και τα έχει γκρεμίσει όλα. Έχω φάει πολλά χαστούκια στη ζωή μου», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments