Lifestyle

Καρολίνα Καλύβα: Μαγεύει από τον Άγιο Δομίνικο η 31χρονη

Καρολίνα Καλύβα: Μαγεύει από τον Άγιο Δομίνικο η 31χρονη
Καρολίνα Καλύβα: Η pilates instructor είναι η ήρεμη δύναμη των Κόκκινων.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός απ’ όταν η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα εισέβαλε στο φετινό Survivor και στην κόκκινη ομάδα και ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και τις καρδιές μας. Η εντυπωσιακή μελαχρινή μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για να βοηθήσει τους άλλοτε Διάσημους και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα.

Από την ώρα που πάτησε το πόδι της στην παραλία έχει φέρει άλλη αύρα στην ομάδα. Είναι αισιόδοξη, γεμάτη χαμόγελα, δεν εμπλέκεται σε καυγάδες, ούτε δημιουργεί προβλήματα, προσφέρει τα μέγιστα στις δουλειές της καλύβας και στον στίβο μάχης δίνει το 100% της, φέρνοντας πολύτιμες νίκες. Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο ότι με την δική της βοήθεια αλλά και αυτή του Ηλία Μπόγδανου οι Κόκκινοι δεν έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για αποχώρηση αφήνοντας τη δύσκολη αυτή δουλειά για τους Μπλε.

Ποια είναι λοιπόν η Καρολίνα που όλοι θαυμάζουμε;

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι 31 ετών και «pilates instructor». Η μελαχρινή καλλονή γεννήθηκε στον Καναδά και πιο συγκεκριμένα στο Τορόντο με τους γονείς της να είναι Έλληνες. Μόλις στα δέκα της χρόνια η οικογένειά της αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα αλλά στην συνέχεια μετακόμισαν στην Κόρινθο και από εκεί στην Θεσσαλονίκη.

Έχει σπουδάσει Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών. Όλα αυτά τα χρόνια έχει ασχοληθεί με την κολύμβηση και τον στίβο, ως αθλήτρια 400 μέτρων, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Άρα είναι ιδιαίτερα γυμνασμένη και δυνατή. Μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό έμεινε εκτός και έτσι ασχολήθηκε με το pilates.

Το σύνθημά της είναι «BOOST IT!» και παλεύει σκληρά στα αγωνίσματα. Δεν είναι άλλοστε τυχαίο που έχει από τα καλύτερα στατιστικά στο ριάλιτι. Επίσης, μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκεί για να διαπιστώνουμε πως, πέρα από τη γυμναστική, η νέα προσθήκη στην κόκκινη ομάδα του «Survivor 4» δηλώνει εκ των ιδρυτών ενός μπαρ στο Λουτράκι. Το εν λόγω μπαρ φαίνεται πως αποτελεί στέκι, όχι μόνο των ντόπιων, αλλά και αρκετών Αθηναίων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments