Lifestyle

Survivor spoiler 17/2: Ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο

Survivor spoiler 17/2: Ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο
Survivor spoiler 17/2: Οι Μπλε φάνηκαν πιο δυνατοί στο χθεσινό αγώνισμα αλλά με μικρή διαφορά αφού υπερίσχυσαν με σκορ 10-8.

Οι Κόκκινοι έχασαν στο χθεσινό (Τρίτη 16 Φεβρουαρίου) επεισόδιο του Survivor και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πρέπει να ψηφίσουν- μετά από καιρό και ύστερα από σερί νικών τους- έναν συμπαίκτη τους.

Οι Μπλε φάνηκαν πιο δυνατοί στο αγώνισμα αλλά με μικρή διαφορά αφού υπερίσχυσαν με σκορ 10-8, αλλά ήταν σίγουρα πιο πρόθυμοι να μην είναι οι μόνοι που θα κινδυνέψουν να χάσουν ένα άτομο από την ομάδα τους μιας και κέρδισαν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας αλλά όχι το πρώτο.

Σημειώνεται πως οι μέχρι στιγμής απώλειες για την Κόκκινη ομάδα είναι ο Μιχάλης Αρναούτης, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Αγγελική Λάμπρη και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Από την άλλη πλευρά, λιγότερες είναι οι απώλειες για τους Μπλε με τον Δημήτρη Μακρόπουλο, τη Βαλέρια Χοψονίδου και την Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου να έχουν αποχωρήσει από το πετυχημένο ριάλιτι επιβίσωσης του ΣΚΑΙ.

Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Όσο για το ποια ομάδα αναμένεται να κερδίσει, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ήττα των Μπλε και νίκη των Κόκκινων αλλά είναι με επιφύλαξη προς το παρόν, ενώ θεωρείται πως μπορεί να υπάρξει και ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Πάντως, το σημερινό αγώνισμα έχει έπαθλο επικοινωνίας και αν το κερδίσουν οι Κόκκινοι, θα είναι το πρώτο που λαμβάνουν έχοντας την ευκαιρία να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους τους οποίους άφησαν στην Ελλάδα για να κάνουν το μακρινό ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετάσχουν στο Survivor.

Το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ακολουθεί το trailer για το σημερινό (17 Φεβρουαρίου) επεισόδιο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments