Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [17/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [17/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [17/02/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [17/02/21].

Κριός

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις ν’ αντιμετωπίσεις σήμερα, είναι διάφορους περισπασμούς εκτός της ερωτικής σου σφαίρας! Είτε αυτοί αφορούν τη δουλειά το σπίτι ή και τα δύο…εσύ θέλεις να εστιάσεις αποκλειστικά στην ερωτική σου ζωή. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να αγνοήσεις τα καθήκοντά σου, γι’ αυτό φρόντισε να τελειώσεις όσο γρηγορότερα μπορείς τις υποχρεώσεις σου, για να απολαύσεις ανεμπόδιστα τις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου! 

Ταύρος 

Αν πιστεύεις πως πρέπει ν’ αλλάξεις κάτι επάνω σου για να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου….ξανασκέψου το. Επειδή στο ταίρι σου, αρέσεις ακριβώς όπως είσαι. Μάλλον υποτιμάς τη δύναμη που έχει η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας σου, όπως κι αυτά που μπορείς να προσφέρεις στη σχέση σου….όντας ο αυθεντικός εαυτός σου! 

Δίδυμοι

Θα εκπλαγείς όταν συνειδητοποιήσεις ποιος είναι αυτός που θέλει το καλύτερο για σένα… όπως και για την απόλαυση που επιθυμείς να βιώσεις σε μια ερωτική σχέση. Γιατί πιστεύεις πως έχει ο οποιοσδήποτε το δικαίωμα να κάνει τέτοιες προτάσεις; Ξέρεις πως το μοναδικό άτομο που μπορεί να υπαγορεύσει τι συμβαίνει στο μυαλό και την καρδιά σου, είναι αυτό που κοιτάς καθημερινά στον καθρέφτη. Εμπιστέψου το κι άφησέ τα όλα πάνω του!

Καρκίνος

Να είσαι προσεκτική όταν αναπολείς το ερωτικό σου παρελθόν. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να εκτιμηθούν, ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται χρήσιμα και πολύτιμα ερωτικά μαθήματα. Ίσως επίσης να διακινδυνεύσεις να εντοπίσεις μοτίβα που είχαν δημιουργήσει κάποιοι προηγούμενοι εραστές, που σε κάνουν τώρα να είσαι προστατευτική με την καρδιά σου. Βάλε όμως καλά στο μυαλό σου, πως μερικές άσχημες σχέσεις δεν χρειάζεται να χαλάσουν τις ερωτικές σου προοπτικές.

Λέων 

Ακόμα κι αν διαπιστώσεις κάποιες ατέλειες σ’ ένα ρομαντικό σενάριο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου, πως έχεις παραβλέψει τις κρίσιμες λεπτομέρειες. Πιθανότατα βλέπεις τον εραστή σου, όπως και τις περιστάσεις που περιβάλλουν τη σχέση σας, με πιο ρεαλιστικό φως. Υπάρχουν λόγοι που μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις εμπνευσμένη απ’ αυτό το γεγονός… κι όχι αποθαρρυνμένη. Κάνε ό, τι μπορείς για να τους εντοπίσεις.

Παρθένος

Η φαντασία σου μπορεί να χτίσει μια γέφυρα μεταξύ του πραγματικού κόσμου κι εκείνου που λαχταράς να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή. Θα εκπλαγείς με το πόσο δημιουργική μπορείς να γίνεις χάρη στην έμπνευση που σου προσφέρει. Αυτή είναι η ευκαιρία σου για να δημιουργήσεις νέες ερωτικές φαντασιώσεις! Το μέλλον της ερωτικής σου ζωής ξεκινά, μ’ αυτό που δημιουργεί το μυαλό σου. Τόλμησε λοιπόν να κάνεις μεγάλα όνειρα!

Ζυγός 

Μπορεί να πιστεύεις, πως ορισμένα δημιουργικά σου ταλέντα, τα έχουν όλοι. Αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, θα μπορέσεις να ξετρελάνεις ένα πιθανό εραστή ή τον αγαπημένο σου, σήμερα. Ανέδειξε τις ρομαντικές σου ιδιότητες, με λαμπρότητα και περηφάνεια. Ό, τι κι αν δημιουργήσεις, θα αντιληφθείς ότι αγγίζει βαθιά κι έντονα, την καρδιά του ανθρώπου που αγαπάς.

Σκορπιός

Θα αναρωτηθείς αν είσαι πολύ αυστηρή με τον εραστή ή τον εαυτό σου σχετικά με τις ρομαντικές σου προσδοκίες. Για σένα, οι κανόνες δέσμευσης είναι απλοί. Ωστόσο θα νιώσεις, πως έχεις ξεκαθαρίσει στο ταίρι σου, τι είναι σωστό ή λάθος για σένα και πως έχεις εντοπίσει ποια είναι τα δικά του όρια. Η παθιασμένη πρόοδος μπορεί να συμβεί μόνο αν νιώθετε και οι δύο άνετοι στη σχέση σας. Όμως μια ανοιχτόμυαλη και ανάλαφρη προσέγγιση, θα σας εξυπηρετήσει θαυμάσια.

Τοξότης 

Η ανάπτυξη του δεσμού σου, που πίστευες πως θα απαιτούσε σημαντική προσπάθεια, θα δεις πως μπορεί να εκδηλωθεί, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αυτό ίσως αλλάξει κάποια σχέδια και σε ενθαρρύνει να τα επιβραδύνεις έγκαιρα. Κάνε ένα ρεαλιστικό απολογισμό των περιστάσεων που επικρατούν, πριν ξεκινήσεις με ορμή και πάθος. Σε περίπτωση αμφιβολιών….κράτησε χαμηλούς τόνους!

Αιγόκερως

Γνωρίζεις ένα – δυο πράγματα σχετικά με τις γραμμές και τα όρια! Είσαι όμως διατεθειμένη να παραμείνεις σ’ αυτά όσον αφορά την ερωτική σου ζωή; Η συγκίνηση να βιώσεις κάτι καινούργιο, θα είναι εξαιρετικά ισχυρή τώρα. Πρόσεξε μόνο τις γρήγορες λύσεις ή τις βιαστικές προσπάθειες. Το να αντιμετωπίσεις τα ερωτικά σου ζητήματα σαν παιχνίδι πόκερ, μπορεί να μην είναι κακή ιδέα. Αποκάλυψε τα χαρτιά σου, όταν σιγουρευτείς πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις!

Υδροχόος

Αν το μυαλό και η καρδιά σου σε προειδοποιούν πως μια περιοχή της ερωτικής σου ζωής, μοιάζει σαν να μπαίνεις κατευθείαν μέσα στη φωλιά του λιονταριού…καλό είναι να το αποφύγεις. Μη εκθέτεις τον εαυτό σου σε δυσάρεστες ή επώδυνες καταστάσεις σκόπιμα. Με λίγη προσπάθεια, μπορείς να προσδιορίσεις πού μπορεί να βρεθεί η άνεση. Δεν χρειάζεται να βάζεις τον εαυτό σου στη γραμμή του πυρός. Είναι τόσο απλό! 

Ιχθύες

Ακόμα κι αν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι είναι αυτό που θέλεις να πεις στον εραστή σου, θα ανακαλύψεις πως αυτό που θα αναδυθεί… θα μπερδέψει και τους δύο. Επομένως, μην βασίζεσαι πολύ στα λόγια σου, για να μεταφέρεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σήμερα. Δες πώς οι υπέροχες χειρονομίες μπορούν να «μιλήσουν» για σένα. Αυτό θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από οποιαδήποτε συζήτηση!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments