Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στα ουράνια οι «ερυθρόλευκοι» – Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

Ολυμπιακός: Στα ουράνια οι «ερυθρόλευκοι» – Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές
Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη σε ένα ματς-ροντέο και ετοιμάζονται να πάνε στην Ολλανδία για να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League αφού νίκησε με 4-2 την Αϊντχόφεν σε ένα εντυπωσιακό ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Πέδρο Μαρτίνς με την αποψινή του παρουσία στον πάγκο του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος σε ευρωπαϊκά παιχνίδια στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει 37 ματς, 36 είχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ σε 22 έχει κοουτσάρει ο Τάκης Λεμονής. Ο Μαρτίνς δήλωσε: «Είμαι υπερήφανος, είναι μεγάλη χαρά για εμένα. Αυτός ο γάμος με τον Ολυμπιακό έχει ταιριάξει καλά. Εύχομαι ο σύλλογος να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται εντός και εκτός των συνόρων».

Για την εξέλιξη του ματς με την ολλανδική ομάδα και τον επαναληπτικό: «Ήταν υπέροχο ματς για τους θεατές, ελκυστικό, όχι όμως και για τους προπονητές. Δεν τους αρέσουν αυτά τα τρελά παιχνίδια διότι είναι απρόβλεπτα και δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο. Πάντα έλεγα πως η πρόκριση θα κριθεί σε δύο ματς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα μπουν πολλά γκολ και στο άλλο παιχνίδι. Έχουμε μικρό προβάδισμα».

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που άνοιξε το σκορ με μια υπέροχη κεφαλιά στο αποψινό ματς, είπε στην κάμερα της COSMOTE TV:  «Θεωρώ πως αντιδράσαμε πολύ καλά, ξέραμε πως είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Πετύχαμε τέσσερα γκολ αλλά δεχθήκαμε δύο, δεν έχει τελειώσει τίποτα είναι μια πολύ καλή ομάδα η Αϊντχόφεν και θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας την επόμενη Πέμπτη για να πάρουμε την πρόκριση, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και πλέον βλέπουμε το παιχνίδι με τον Άρη».

Για το ματς-ροντέο με την PSV, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε: «Σημαντικό ότι βάλαμε πολλά γκολ, επιθετικά ήμασταν πολύ καλά, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 15λεπτο που δεν βρήκαμε πατήματα, φάγαμε δυο γκολ που ήταν καθαρά θέμα ατυχίας, ειδικά το δεύτερο».

Για τη ρεβάνς στην Ολλανδία: «Θα πάμε και στο δεύτερο παιχνίδι για τη νίκη και για να βάλουμε πολλά γκολ. Αισθανόμαστε φαβορί αλλά μένει ένα ματς. Αρκεί να έχουμε μυαλό για να πάρουμε τη νίκη».

Για την αγωνιστική κατάστασή του: «Θέλει χρόνο η άμυνα για να δέσει. Ήμουν σε απραξία καιρό, αλλά αρχίζω να βρίσκω πατήματα. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα και η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ καλή».

Μια δηλωση με νόημα έκανε ο Γιαν Εμβιλά που έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε, ενώ σημειωσε και ένα γκολ: «Δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή μου, καθόλου σίγουρη. Είχα πόνους. Όλα έδειχναν πως δεν θα παίξω, αλλά είμαι χαρούμενος που πήρα μέρος και βοήθησα την ομάδα να νικήσει». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι ευτυχισμένος, όλοι με έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο, με έχουν βοηθήσει να ανθίσω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βοηθάω αυτή την όμορφη ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments