Ελλάδα

Ανακοινώθηκε για το Mega Channel

Ανακοινώθηκε για το Mega Channel
Mega Channel: Το Μεγάλο Κανάλι ενισχύει το πρόγραμμά του.

To Mega Channel έκλεισε ένα χρόνο από την επανεκκίνησή του και επιχειρεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά του. Μάλιστα, κάνει μια δύσκολη επιλογή, καθώς επιδιώκει να «παίξει μπάλα» στον τομέα της μυθοπλασίας με στόχο να καταφέρει να έχει στη «φαρέτρα» του ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα.

Έρχεται ο «Σιωπηλός Δρόμος»

Ποιο θα είναι αυτό το πρόγραμμα, στο οποίο θα επενδύσει το Μεγάλο Κανάλι; Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Πέμπτης, η σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» θα κάνει πρεμιέρα στο Mega τον Απρίλιο. Στη συγκεκριμένη σειρά θα παίζουν γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης και του θεάτρου. Σύμφωνα με ότι έχει γίνει γνωστό, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε, μεταξύ άλλων, τους Χρήστο Λούλη, Αντώνη Καφετζόπουλο, Βίκυ Παπαδοπούλου, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Ποιο είναι το «μυστικό όπλο» της σειράς;

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mega θα «πατήσει» πάνω σε δύο ανθρώπους που έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Το σενάριο της νέας σειράς υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη. Τη σκηνοθεσία θα έχει ο Βαρδής Μαρινάκης.

Ποια θα είναι η ιστορία

Σύμφωνα με το περιοδικό «MyTV», η ιστορία διαδραματίζεται στα πλούσια προάστια της Αθήνας. Όλα ξεκινούν όταν ένα πρωινό το σχολικό λεωφορείο ενός ιδιωτικού σχολείου εξαφανίζεται. Σε αυτό επιβαίνουν εννέα μαθητές δημοτικού, γόνοι εύπορων οικογενειών, ο οδηγός και η νεαρή συνοδηγός.

Μέσα σε λίγες ώρες η απαγωγή γίνεται γνωστή και οι γονείς των παιδιών βρίσκονται σε πανικό. Μάλιστα, η απαγωγή αυτή γίνεται πρώτο θέμα στις ειδήσεις και σε όλη τη χώρα. Τότε μια νεαρή δημοσιογράφος, η οποία έχει δεσμό με μία από τις ισχυρές οικογένειες που αναζητεί το παιδί της, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο. Η ίδια είναι ο ενδιάμεσος κρίκος με τους απαγωγείς. Από εκείνο το πρωινό που πραγματοποιήθηκε η απαγωγή των παιδιών, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στη ζωή των ηρώων.

Όπως φαίνεται το Mega επιδιώκει να παίξει και σε άλλους τομείς αφού κρίνει ότι ποιοτικές παραγωγές με προσεγμένο σενάριο μπορούν να δώσουν νούμερα.

Δείτε το ρεπορτάζ για τη νέα σειρά του Mega Channel

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments