Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για τον ΣΚΑΪ

Άσχημα τα νέα για τον ΣΚΑΪ
ΣΚΑΪ: Τι προβληματίζει τους ανθρώπους του καναλιού του Φαλήρου.

Η κακοκαιρία Μήδεια έκλεισε τον κόσμο στα σπίτια για δύο μέρες, ειδικά στην Αττική που δεν έχει συνηθίσει τέτοιες καταστάσεις, όπως οι άνθρωποι στη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι, ο ανταγωνισμός στα προγράμματα της τηλεόρασης ήταν μεγάλος αφού περισσότερος κόσμος ήταν μέσα και όχι για εργασίες, ψώνια, περπάτημα ή ατομική άθληση.

Επίσης, πολύς κόσμος αγωνιούσε για το τι θα γίνει με τον καιρό και έτσι στράφηκε στα δελτία ειδήσεων, τα οποία βγήκαν και έκτακτα σε κάποιες ώρες. Καλά όλα αυτά, αλλά από ό, τι φαίνεται στον ΣΚΑΪ δεν είναι ευχαριστημένοι με βάση τα νούμερα της τηλεθέσης που έγιναν γνωστά.

Μάλιστα, το nassosblog.gr, σε ανάλυσή του για το πώς πήγε το κανάλι αναφέρει ότι υπάρχει διπλό πρόβλημα για τον ΣΚΑΪ που μπορεί να εξελιχθεί σε τριπλό και σε ντόμινο που θα παρασύρει συνολικά τον μέσο όρο του τηλεοπτικού σταθμού.

Πώς πήγαν τα προγράμματα του ΣΚΑΪ

Τα νούμερα του καναλιού την Τρίτη και την Τετάρτη στο δυναμικό κοινό ήταν απογοητευτικά. 12% έφτασε το «Super Make Over» στο 18 – 54, ενώ το «House of Fame» από το 16,2% της πρεμιέρας υποχώρησε στο 12,6%.

Πολλοί μπορεί να περίμεναν  ότι με τη «Μήδεια» να είναι στην κορύφωσή της το κοινό να στραφεί στον ΣΚΑΪ για την ενημέρωσή του (πρώτη επιλογή στα μεγάλα γεγονότα μετά το κλείσιμο του παλιού Mega, όπως σημειώνει το ίδιο σάιτ), το δελτίο στο δυναμικό κοινό έκανε μονοψήφιο και συγκεκριμένα 9.9%.

Σύμφωνα με την ίδια ανάλυση, για το ριάλιτι μεταμορφώσεων πολύ λίγα μπορούν να γίνουν. «Θα είναι κυριολεκτικά θαύμα να κρατηθεί σε διψήφια νούμερα τις επόμενες μέρες. Όμως για το μουσικό ριάλιτι οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ περίμεναν καλύτερη πορεία και σίγουρα τηλεθέαση στο δυναμικό που θα πλησίαζε το 20%. Τώρα έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο Live της Παρασκευής. Το οποίο και ακυρώθηκε όπως ακούω ελέω κακοκαιρίας», αναφέρει το ίδιο σάιτ.

Στη συνέχεια κριτικάρει την επιλογή των συμμετεχόντων και αναρωτιέται ποια δυναμική να αποκτηθεί με αυτή τη σύνθεση; «Με τα … καλά Ελληνικά της Φουρέϊρα ή το τρίπτυχο Πλούταρχος – Γαρμπή και Φοίβος στην επιτροπή που όταν έκαναν επιτυχίες τα σημερινά πιτσιρίκια ήταν αγέννητα ή μωρά;».

Όλα δείχνουν ότι αν όλα τα παραπάνω δεν αλλάξουν άμεσα, τότε θα επέλθουν ριζικές αλλαγές…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments