Ελλάδα

Τράπερ Mad Clip: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη αλά Χόλιγουντ στην Αθήνα

Τράπερ Mad Clip: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη αλά Χόλιγουντ στην Αθήνα
Τράπερ Mad Clip: «Τρελή» καταδίωξη στην Αθήνα.

Άσχημα είναι τα νέα για τον τράπερ Mad Clip που συνελήφθη από αστυνομικούς μετά από τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Παναγιώτης Αναστασόπουλος, αγνόησε το σήμα των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι θέλησαν να του κάνουν έλεγχο.

Ο Mad Clip, αντίθετα, «γκάζωσε» και έφυγε. Έπειτα από αυτή την κίνηση ακολούθησε καταδίωξη, η οποία κατέληξε τελικά στην σύλληψη του.

Με χειροπέδες, ο τράπερ οδηγήθηκε στο ΑΤ Μοσχάτου ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτήν την στιγμή σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ποιος είναι ο Mad Clip

Ο Παναγιώτης «Πίτερ» Αναστασόπουλος (αγγλικά: Peter Anastasopoulos, γεννημένος στη Νέα Υόρκη, 1987) πιο γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο MadClip (Money and Drugs Can’t live in poverty) είναι Ελληνοαμερικανός ράπερ/τράπερ που ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Έγινε γνωστός με το τραγούδι Dealer σε συνεργασία με τον Yung Light το 2017. Από τότε έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά του τραγούδια, όπως το «ΜΑΜΑ», «Kotera’», «Sinthikes» και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100εκ. προβολές. Έχει βγάλει 3 άλμπουμ , το «Super trapper», «O Amerikanos LP» και το «Super Trapper 2».

Ο Mad Clip αν και γεννήθηκε στην Ελλάδα, επειδή οι γονείς του χώρισαν σε πολύ μικρή ηλικία αναγκαζόταν να πηγαινοέρχεται στην Αμερική. Σε ηλικία μόλις 27 ετών ο TAKI TSAN τον βοήθησε να βγάλει το πρώτο single «trelos». Από τότε ακολούθησε μία αρκετά πετυχημένη καριέρα στην δισκογραφική Capital Music.

Σε παλιότερη του συνέντευξη στο lifo.gr έχει πει: «Από μικρό παιδάκι είχα έναν ενθουσιασμό με τη μουσική, πάντα τη γούσταρα. Θαύμαζα πολύ τους ράπερ που είχαν φύγει απ’ τη ζωή, τους 2 Pac, Biggie Smalls κι άλλους που άκουγα τη μουσική τους και ήταν σαν να υπήρχαν ακόμα, θαύμαζα αυτού του είδους την αθανασία.

Σκεφτόμουν: «Τι είναι η ζωή;  Να έρχεσαι, να φεύγεις και να μη σε θυμάται κανένας;». Έτσι, το 2003 «έφαγα» μια φλασιά και αποφάσισα να γίνω μουσικός, γιατί ήθελα να κάνω κάτι και να γράψω τη δική μου ιστορία.

Με αυτήν τη στρατηγική ξεκίνησα, δεν ήταν οικονομικό το ζήτημα, δεν σκέφτηκα να γίνω διάσημος και να βγάλω λεφτά. Ήθελα ξεκάθαρα να αποκτήσω ένα respect ως MC και στην πορεία, με αυτό το όραμα, γνώρισα και τα κατάλληλα παιδιά, τους Outcast Excellence, τον Constantine the G, τον N.O.E., τον Ντάρεκ, τον Popayedi, οι οποίοι είχαν τον ίδιο ακριβώς στόχο. Από εκείνη τη στιγμή ήμασταν από πλατεία σε πλατεία, από στούντιο σε στούντιο, όπου υπήρχε διαγωνισμός με live πιάναμε μικρόφωνα και ονειρευόμασταν να χτίσουμε κάτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments