Lifestyle

Νένα Χρονοπούλου: Η εντελώς γυμνή φωτογράφιση που άφησε εποχή

Νένα Χρονοπούλου: Η εντελώς γυμνή φωτογράφιση που άφησε εποχή
Νένα Χρονοπούλου: Το κορίτσι με τα λαμπερά μάτια και την πολυτάραχη ζωή σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση.

Η Νένα Χρονοπούλου είναι μια από τις πιο σαγηνευτικές ηθοποιούς και η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίσεις της… άφησαν εποχή. Πρόκειται για το κορίτσι με τα λαμπερά μάτια και τα ατελείωτα πόδια.

Γεννημένη στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, στις 5 Σεπτεμβρίου του 1968, το πραγματικό της όνομα είναι Ελένη Πολυχρονοπούλου. Μεγάλωσε στην Καλαμάτα μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών, όταν και οι γονείς της μετακόμισαν στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα, στη Νίκαια.

Σπούδασε υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή της Μαίρης Βογιατζή Τράγκα και ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το καλοκαίρι του 1990. Έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε στις 2 Νοεμβρίου του 1992 με τον ηθοποιό Γιώργο Ματαράγκα. Ο δεύτερος έγινε στις 21 Ιουλίου του 2005 με τον επιχειρηματία Γεράσιμο Μαυράκη και ο τρίτος στις 8 Νοεμβρίου του 2010 με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Τάσο Μητρόπουλο.

Μάλιστα, τον Απρίλιο του 2016 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Αν μιλούσε το αι2ον» ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως γράφει στίχους και αρκετοί από αυτούς έχουν μελοποιηθεί και έχουν ήδη ερμηνευθεί.

Και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δικαιολογημένα θεωρείται μια από τις πιο πληθωρικές και αιθησιακές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση, με τα… κλικ της να είναι αξέχαστα. Και όπως έχει δηλώσει και η ίδια, είναι χορτασμένη από τον θαυμασμό των ανθρώπων γύρω της που ακόμα θυμούνται λήψεις της σε δημοφιλή περιοδικά όπως είναι το Playboy και το Nitro.

«Όταν τον είδα ταράχτηκα. Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο βλέμμα, με κοίταξε λες και μου έλεγε πως με περίμενε. Του χαμογέλασα και μετά έκανα πίσω. Ήθελα να πάρω αμέσως τα μάτια μου από τα μάτια του, μήπως και διαβάσει τη σκέψη μου. Είπα ότι αυτό είναι. Και τώρα, μαζέψου, Νένα. Αξιοπρέπεια πάνω από όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Ξεχνάς την μέρα που ξαναγεννήθηκες;», είχε σχολιάσει για τον Τάσο Μητρόπουλο.

Όσο για τη μοιραία γνωριμία τους είχε πει πως «ο γιος ενός φίλου μου παίζει μπάλα και με παρακάλεσε να του βρω τον Θωμά, τον Βίκτωρα ή τον Τάσο Μητρόπουλο. Επειδή οι άλλοι δύο, που είναι φίλοι μου, δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, λέω ως πάρω και αυτόν. Αν θυμάμαι καλά, μπάλα έπαιζε κάποτε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments