Οικονομία

ΤΥΡΑΣ: Η θεσσαλική εταιρεία με τα προϊόντα ασύγκριτης γεύσης

ΤΥΡΑΣ: Η θεσσαλική εταιρεία με τα προϊόντα ασύγκριτης γεύσης
ΤΥΡΑΣ: Η οικογενειακή εταιρεία που προσφέρει συνεχώς προϊόντα ποιοτικά άριστα και μοναδικής γεύσης.

Η εταιρεία «ΤΥΡΑΣ», σε μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, παράγει προϊόντα που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων. Γιαούρτι, λευκά τυριά, ημίσκληρα τυριά, ανακατεργασμένα καθώς και προϊόντα τυρογάλακτος.

Έχοντας ως στόχο την αύξηση του βαθμού ικανοποίησης «των πελατών μας, φροντίζουμε για τη συνεχή βελτίωση των χρησιμοποιούμενων μεθόδων παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων μας».

Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, με ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου τα οποία αναβαθμίζονται συνεχώς, παράγονται τα προϊόντα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας που ορίζει ο ελληνικός κώδικας τροφίμων και ποτών και οι ισχύουσες ευρωπαϊκές νομοθεσίες.

«Διαθέτουμε πιστοποιημένο εργαστήριο αυτοελέγχου και αναλύσεων από το υπουργείο Γεωργίας, ενώ εφαρμόζουμε το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΕΛΟΤ EN ISO 9001: 2008, το οποίο αφορά στις δραστηριότητες της εταιρείας από τη συλλογή της πρώτης ύλης μέχρι και τη διάθεση των προϊόντων στην αγορά».

Νιώθοντας δε, βαριά την ευθύνη «της θέσης μας στην αγορά του κλάδου των τροφίμων και συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας για την παραγωγή υγιών και ασφαλών τροφίμων, προχωρήσαμε στην ανάπτυξη και εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005».

Εξάλλου, η ποιότητα των προϊόντων της «ΤΥΡΑΣ» επεκτάθηκε πολύ γρήγορα όχι μόνο σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και εκτός των συνόρων.

Έτσι έχει εφαρμοστεί και υλοποιηθεί ένα σύστημα ποιότητας το οποίο ικανοποιεί τις απαιτήσεις του αγγλικού προτύπου BRC (British Retail Consortium) καθώς και του γερμανικού προτύπου IFS (International Food Standard). Επίσης, τα προϊόντα ΤΥΡΑΣ παράγονται με βάση τα εβραϊκά καθώς και τα μουσουλμανικά πρότυπα παραγωγής τροφίμων χάριν στις πιστοποιήσεις Kosher και Halal που διαθέτει.

Πώς ξεκίνησε η εταιρεία «ΤΥΡΑΣ»;

Η γνώση και η εμπειρία της πολύχρονης παρουσίας σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη για τον χώρο της γαλακτοκομίας και τυροκομίας, οδήγησε το 1986 τους αδελφούς Δημήτρη και Μιχάλη Σαράντη και τον πατέρα τους Στέργιο Σαράντη στην ίδρυση της «ΤΥΡΑΣ».

Σήμερα, μετά από τρεις γενιές εμπειρίας και προσήλωσης στις αξίες  του παρελθόντος, «κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον, αντικρίζουμε με ειλικρίνεια τους προμηθευτές και συνεργάτες μας και όλοι μαζί κάνουμε το βήμα προς μια νέα εποχή».

«Διατηρούμε τις αξίες που αποτελούν θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας και μας έδωσαν κυρίαρχη θέση στην αγορά, εκσυγχρονίζουμε την εικόνα μας, πλησιάζουμε ακόμη περισσότερο τον επαγγελματία αλλά και τον καταναλωτή για να ακούσουμε τις ανάγκες τους».

«Όραμά μας αποτελεί η παραγωγή και η παροχή μιας μεγάλης ποικιλίας τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης. Φιλοσοφία μας, να κοιτάμε πάντα μπροστά, να εξελισσόμαστε και να κατακτάμε διαρκώς νέους στόχους, προσφέροντας συνεχώς προϊόντα ποιοτικά άριστα και μοναδικής γεύσης».

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση, με πωλήσεις άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων το 50% πραγματοποιήθηκε σε ξένες αγορές, έκλεισε το 2020 ο θεσσαλικός όμιλος Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. των αδελφών Τάκη και Μιχάλη Σαράντη.

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία του 2020, οι συνολικές του πωλήσεις ανήλθαν στα 404 εκατομμύρια ευρώ έναντι 373 εκατομμυρίων ευρώ το 2019, σημειώνοντας αύξηση κατά 8,31%. Τα κέρδη προ φόρων του ομίλου ανήλθαν στα 24 εκατομμύρια ευρώ έναντι 23,6 εκατομμυρίων ευρώ, με αύξηση 1,69%.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments