Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Να σταματήσει η φθηνή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και να απαντήσουν στους πολίτες

Νάσος Ηλιόπουλος: Να σταματήσει η φθηνή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και να απαντήσουν στους πολίτες
Νάσος Ηλιόπουλος: «Το μπάχαλο και την αλαζονεία της κυβέρνησης θα θυμούνται οι πολίτες και από αυτή την περιπέτειά που τους έβαλαν», προτάσσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε δήλωσή του με την οποία απαντά στην τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη, σε συνέχεια της παρέμβασης του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, υπογραμμίζει πως «τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι της Αττικής ζουν κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια τους το τι σημαίνει το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη».

«Ολόκληρες περιοχές βρίσκονται ακόμα χωρίς ρεύμα και νερό, και οι απεγνωσμένοι πολίτες μάταια ζητούν βοήθεια από τις δημόσιες υπηρεσίες, καθώς κανείς δεν απαντά στα τηλέφωνα. Εκατοντάδες πολίτες ξεροστάλιαζαν στους σταθμούς του ΗΣΑΠ γιατί κανείς δεν τους ενημέρωνε πως διακόπηκαν τα δρομολόγια», σημειώνει ο κος Ηλιόπουλος, προσθέτοντας ότι «τα εκχιονιστικά, δε, μέσα στην πόλη εμφανίζονται μόνο στους δρόμους που πρόκειται να περάσει ο πρωθυπουργός».

Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία τονίζει ότι «την ίδια ώρα η ελληνική κοινωνία αποσβολωμένη βλέπει μέσα στη Βουλή να ψηφίζεται από την κυβέρνηση ο τριπλασιασμός των μισθών των γαλάζιων goldenboys, σαν να μην συμβαίνει τίποτα».

«Το μπάχαλο και την αλαζονεία της κυβέρνησης θα θυμούνται οι πολίτες και από αυτή την περιπέτειά που τους έβαλε ο κ. Μητσοτάκης. Για αυτό καλό θα ήταν ο κος Ταραντίλης να θυμηθεί ότι εκπροσωπεί την κυβέρνηση, να σταματήσει να κάνει φθηνή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και να αρχίσει να απαντά στους πολίτες», καταλήγει.

Νωρίτερα των παραπάνω τοποθετήσεων, ο κος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Flash TV» της Κοζάνης, είχε αναφέρει πως «οι απλοί πολίτες και οι εργαζόμενοι ήταν και είναι ουσιαστικά αόρατοι για την κυβέρνηση, σε αυτήν την κακοκαιρία».

«Περισσότερες από 250.000 οικογένειες έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, ο ηλεκτρικός στην Αθήνα έκλεισε για πρώτη φορά εξ ολοκλήρου εξαιτίας της κακοκαιρίας και το χαρακτηριστικό είναι ότι αυτό έγινε χωρίς να υπάρξει καμία προηγούμενη ενημέρωση στους πολίτες, με τον κόσμο να συγκεντρώνεται άδικα το πρωί έξω από τους κλειστούς σταθμούς», είχε συμπληρώσει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Το κερασάκι στην τούρτα είναι βέβαια το κλείσιμο της εθνικής οδού», είχε πει, «το οποίο έγινε προληπτικά, χωρίς η κυβέρνηση να δώσει καν τη μάχη να την κρατήσει ανοιχτή. Ειδικά το σημείο που έκλεισε, μας γεμίζει ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της κίνησης, καθώς η εταιρεία που διαχειρίζεται το δρόμο είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσει αποζημιώσεις για τα κέρδη που έχασε από τα διόδια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments