Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Όνομα έκπληξη μπαίνει στο κόμμα του

Γιώργος Τράγκας: Όνομα έκπληξη μπαίνει στο κόμμα του
Γιώργος Τράγκας: Ποιος πήρε σειρά μετά τον Νίκο Νικολόπουλο.

Άλλη μία «μεταγραφή» ανακοινώθηκε για το κόμμα του Γιώργου Τράγκα. Μετά τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συνεργαζόμενο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Νίκο Νικολόπουλο, σειρά πήρε ο Νίκος Καραχάλιος.

Η είδηση έγινε γνωστή από το σάιτ του Γιώργου Τράγκα, crashonline.gr. Εκεί, αναφέρεται ότι: «Μετά τον Νίκο Νικολόπουλο και ο Νίκος Καραχάλιος, πρόεδρος του FORUM 2020 μαζί με τους ταλαντούχους ανθρώπους που το αποτελούν, εντάχθηκε στο Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων με μπροστάρη τον Γ. Τράγκα.

Το FORUM 2020 αποτελεί εδώ και χρόνια μια δεξαμενή σκέψης που συγκεντρώνει διακεκριμένους επιστήμονες, πολιτικούς, επιχειρηματίες αλλά και ενεργούς πολίτες που συνεργάζονται για να συνθέτουν και να παράγουν νέες πρωτότυπες ιδέες. Το FORUM 2020 αποτελείται από ενεργούς πολίτες με πρακτικές ιδέες που προτιμούν την δράση από την αδράνεια».

Τι λέει ο Γιώργος Τράγκας για τη δημιουργία του κόμματος «Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων»

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες ότι θα κατέβει στις εκλογές με το «Κίνημα Ελευθερων Ανθρώπων», ενώ κάλεσε τους πολίτες να ενταχθούν σε αυτό. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και βίντεο με το οποίο εξηγεί τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση. Ανάμεσα σε άλλα, ο δημοσιογράφος αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, ο ίδιος και η ομάδα του περιοδικού του Crash αποφάσισαν να φτιάξουν και ιντερνετικό ραδιόφωνο αφού μετά την ανακοίνωση της καθόδου του στις εκλογές δεν έχει πλέον εκπομπή στο Alert TV, ενώ άλλαξε η σχέση συνεργασίας με τον Focus FM.

«Αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα, σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς, προκειμένου να αντέξουμε τις πολιτικές και οικονομικές πιέσεις της εποχής. Να φτιάξουμε την δική μας ραδιοφωνική έπαλξη, το δικό μας WEB RADIO, για να ακούτε όσα κρύβουν συστηματικά τα τηλεοπτικά κανάλια της εποχής του κορωνοϊού», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments