Ελλάδα

Στέφανος Μάνος: Ανύπαρκτος ο Δήμαρχος Κηφισιάς

Στέφανος Μάνος: Ανύπαρκτος ο Δήμαρχος Κηφισιάς
Στέφανος Μάνος: Ξέσπασε ο γνωστός πολιτικός για την κακοκαιρία «Μήδεια».

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έφερε πολλά προβλήματα και ένα από αυτά ήταν η διακοπή στο ρεύμα, με αποτέλεσμα να αγανακτήσουν πολλοί πολίτες. Ανάμεσά τους και ο γνωστός πολιτικός και πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος ο οποίος σε δηλώσεις του καθώς και σε μια σειρά από tweets, εξέφρασε το παράπονό του για την τραγική κατάσταση.

«Από όταν ήμουν παιδί κατοικώ στην Εκάλη. Παλιά είχαμε συχνά χιόνια το χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια, όχι. Φέτος ήταν η εξαίρεση. Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;», είχε αναρτήσει στο Τwitter.

Ο πρώην υπουργός πάντως, τα… έβαλε ευθέως εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ, υποστηρίζοντας πως φέρει την ευθύνη για το blackout. Και μιλώντας στο Mega δεν έκρυψε την οργή του για τις δύσκολες ώρες που περνάει τόσο ο ίδιος όσο και εκατοντάδες άλλες οικογένειες, ενώ στο στόχαστρο έβαλε και τον Δήμαρχο της Κηφισιάς, τον οποίο χαρακτήρισε «ανύπαρκτο».

«Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι η δημόσια αυτή υπηρεσία δεν λειτουργεί ή λειτουργεί κατά τρόπο πρωτόγονο. Δεν ενημερώνει, περιφρονεί τους πολίτες. Ζητώ μια πληροφορία και μου δίνουν διάφορες αοριστολογίες και γενικότητες. Δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς προς τους πολίτες αυτός», εξέφρασε χαρακτηριστικά.

«Αν είχα ευθύνη κυβερνητική θα εξέταζα σοβαρά να απομακρύνουν από την υπηρεσία τον επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ. Για τον τρόπο που συμπεριφέρεται απέναντι στους πολίτες. Ο δήμαρχος Κηφισιάς είναι ανύπαρκτος τελείως», προσέθεσε.

Επιπλέον, ο Στέφανος Μάνος περιέγραψε τις τρεις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε όλες αυτές τις ημέρες με τον ΔΕΔΔΗΕ. «Από τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας είμαστε χωρίς ρεύμα. Έχουν ένα τριψήφιο αριθμό, έχω επικοινωνήσει τρεις φορές μαζί τους και έχω πάρει ευγενικές απαντήσεις χωρίς νόημα».

«Το έχουν υπόψιν τους, είναι τα συνεργεία έξω και κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες», φέρεται να είπαν. Ωστόσο, η δεύτερη και η τρίτη φορά που τηλεφώνησε ο πρώην υπουργός στην εταιρεία ήταν εκείνες που τον εξόργισαν. «Τη δεύτερη φορά που επικοινώνησα με ρώτησαν αν είχα ξαναεπικοινωνήσει, την τρίτη φορά πάλι το ίδιο, σαν να μην κατέγραφαν τις προηγούμενες επαφές μου», αναρωτήθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments