Video

Σπύρος Σταμούλης: Έδωσε ένα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Σπύρος Σταμούλης: Έδωσε ένα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες
Σπύρος Σταμούλης: Υπήρξε περίοδος που σκεφτόταν να τα παρατήσει όλα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τον τηλεοπτικό εισαγγελέα από τις «Άγριες Μέλισσες» Σπύρο Σταμούλη ο οποίος μίλησε για τους ρόλους που τον έκαναν ευρέως γνωστό στο κοινό, τον «Μουράτ» από το «Κόκκινο Ποτάμι», τον «Ιωάννη Καποδίστρια» από το docudrama της Cosmote History καθώς και τον «Αλέξη Γραμματικό» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Αν δεν είχε γίνει η δουλειά μου με τον Καποδίστρια, μπορεί να μην γινόμουν ηθοποιός. Θεωρώ τιμή μου που θέλησαν να ενσαρκώσω τον κυβερνήτη», αποκάλυψε για τον ρόλο που τον έκανε να δώσει μια συνέχεια στην υποκριτική του καριέρα, την περίοδο μάλιστα που σκεφτόταν να τα παρατήσει όλα.

Επιπλέον, αφηγήθηκε πώς πήρε την απόφαση να αλλάξει πλώρη από τα Οικονομικά και να γίνει ηθοποιός. «Σπούδαζα στην ΑΣΟΕΕ όταν μια φίλη μου είπε να πάω σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα και μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν τόσο ωραίο που θέλησα να δώσω εξετάσεις».

Άλλωστε, σαν παιδί, όπως ομολόγησε, ήταν ιδιαίτερα ντροπαλός και για αυτό και ασχολήθηκε με το θέατρο, για να ξεπεράσει τις φοβίες του. Ερωτηθείς για τις «Άγριες Μέλισσες» ανέφερε ότι έκανε έρευνα για να μπορέσει να αποδώσει τον ρόλο του εισαγγελέα και ότι ήταν απαιτητικό να αποτυπώσει την ψυχρότητά του ως χαρακτήρα.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, αφού αναφέρθηκε στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή του τον τελευταίο χρόνο, σκιαγράφησε τον χαρακτήρα του Εισαγγελέα που υποδύεται και δεν δίστασε να κάνει τα δικά του spoilers για τις εξελίξεις της σειράς.

Πάντως, δεν έκρυψε φυσικά, ότι μια από τις επιθυμίες του είναι να κλείσει στη φυλακή τον Μάνο Βόσκαρη, μετά από το τόσο κακό που έχει προξενήσει.

«Οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχουν πλάσει έναν κόσμο που κανείς δεν είναι άγιος, έχουν τα ελαττώματά τους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι χαρακτήρες που είναι πολύ καλοί. Ο Βόσκαρης συμβολίζει όλη τη βία της πατριαρχίας και της καταπίεσης και θα ήθελα, μπορεί να μην είμαι εγώ, κάποιος να τον τιμωρήσει. Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος, αλλά δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί. Ελπίζω να το μάθω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments