Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [19/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [19/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [19/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [19/02/21].

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι λείπει από την σχέση σας. Βαθιά μέσα σας, ξέρετε ότι είναι καιρός να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας, αλλά δεν είναι σοφό να ξεκινήσετε κάτι αν δεν έχετε ιδέα σχετικά με την προσέγγιση που θα ακολουθήσετε.

Ταύρος

Σήμερα συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν προβλήματα στην σχέση σας και ζητήματα στα οποία δεν συμφωνείτε με τον/την σύντροφό σας, τα οποία προκαλούν ένα χάσμα ανάμεσά σας. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης πολλά σημεία, όπου οι απόψεις και οι ιδέες σας συγκλίνουν. Εστιάστε σε αυτά ώστε να ενισχύσετε τον δεσμό σας.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι η τρέχουσα σχέση σας περνά αρκετές αλλαγές. Αντί να αντιστέκεστε σε αυτές, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ψάξετε βαθιά μέσα σας και να απελευθερωθείτε από τυχόν αισθήματα θυμού που κρατάγατε. Μόλις απαλλαγείτε από όλη αυτή την πικρία θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Καρκίνος

Το να έχετε έναν συγκεκριμένο σκοπό σας βοηθά να ξεπεράσετε με τον καλύτερο τρόπο οποιαδήποτε δυσκολία. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας βοηθά να διακρίνετε τον λόγο πίσω από κάποια πρόσφατα γεγονότα στην σχέση σας. Μόλις καταλάβετε ότι και οι δύο στοχεύετε σε κάτι ξεχωριστό, τότε οι αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν θα είναι ευπρόσδεκτες.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε το πάθος σας. Το μέσο που θα επιλέξετε για να το κάνετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, καθώς έχετε στη διάθεσή σας άπειρες επιλογές: από ένα ερωτικό γράμμα μέχρι ένα ποίημα. Να ξέρετε ότι το αντικείμενο του πόθου σας θα εκτιμήσει κάτι με την προσωπική σας πινελιά.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να μην είναι το καλύτερο για την σχέση σας, αλλά από την άλλη πλευρά είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Αυτό σημαίνει ότι αναγκάζεστε να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε και οι δύο, καθώς και το πώς δείχνετε την αγάπη σας ο ένας για τον άλλον.

Ζυγός

Ο/Η σύντροφός σας φαίνεται κολλημένος/η στις συνήθειες του/της. Εάν θέλετε να συζητήσετε κάτι σημαντικό ή να ξεκινήσετε μια κοινή δραστηριότητα, μπορεί να δυσκολευτείτε να τον/την πείσετε να σας ακολουθήσει. Αλλά ίσως πρέπει να ρίξετε μια ματιά στη δική σας συμπεριφορά πρώτα. Μπορεί κι εσείς να γίνεστε ξεροκέφαλοι χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δείχνει ότι καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ηρεμία σας, παρόλο που θα προτιμούσατε να εκφράσετε την απογοήτευσή σας για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που αφορά την σχέση σας. Το πρόβλημα είναι ότι κανένας από τους δυο σας δεν είναι διατεθειμένος να συμβιβαστεί αυτήν τη στιγμή, κάτι που δεν κάνει τα πράγματα εύκολα. Αλλά ακόμα κι αν δεν μπορείτε να συμφωνήσετε σε όλα, ίσως θα μπορούσατε να αρχίσετε να συμφωνείτε σε μικρότερα ζητήματα, ως ένδειξη καλής θέλησης.

Τοξότης

Μην αφήνετε τις διαφωνίες να χαλάσουν αυτό που θα μπορούσε να είναι μια υπέροχη μέρα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε τις ενέργειές σας για ένα σχέδιο ή εγχείρημα που σημαίνει πολλά και για τους δύο.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε μια πλευρά της σχέσης σας που τείνετε να αποφεύγετε. Όταν αντιμετωπίζετε δυσαρέσκεια ή διαφωνία, συνήθως προσπαθείτε να αλλάξετε το θέμα ώστε να μην χρειάζεται να εμπλακείτε σε μια δυσάρεστη αντιπαράθεση. Μην αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες.

Υδροχόος

Μην αφήσετε ορισμένες δυσκολίες να σας αποτρέψουν από το να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να έχετε αρκετά πράγματα για να συζητήσετε, αλλά θα ήταν καλύτερο αν δεν το αναβάλατε, παρόλο που υποψιάζεστε ότι ίσως χρειαστεί να επιμείνετε πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Μόνο με την συζήτηση θα καταφέρετε να επιλύσετε τα προβλήματά σας.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε την τάση να μιλάτε πρώτα και μετά να σκέφτεστε τι είπατε, όταν πια ο/η σύντροφός σας έχει πληγωθεί ή αναστατωθεί. Αν θέλετε να διατηρήσετε ένα καλό κλίμα με τον/την αγαπημένο/η σας, καλό θα ήταν να σκέφτεστε πρώτα πριν πείτε κάτι που μπορεί να μετανιώσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments