Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Την φωτογράφισε η μητέρα της όπως τη γέννησε

Ιωάννα Τούνη: Την φωτογράφισε η μητέρα της όπως τη γέννησε
Ιωάννα Τούνη: Κάθε της ποστάρισμα στα social media γίνεται viral.

Είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Ένα κορίτσι που τραβάει συνεχώς επάνω της τα φώτα είτε για τα (πλείστα) θετικά που κάνει κατά καιρούς είτε για τα (σαφώς λιγότερα) αρνητικά.

Κάθε της ποστάρισμα στα social media γίνεται viral μέχρι να πει κανείς “j” και φυσικά μαζεύει εν ριπή οφθαλμού όλες τις καρδούλες και τα likes του κόσμου, μαζί με μυριάδες σχόλια. Ο λόγος φυσικά για την Ιωάννα Τούνη. Ο πασίγνωστη Θεσσαλονικιά συνεχίζει να παίζει τα social media στα δάχτυλα όπως μόνο αυτή ξέρει, ανεβάζοντας τη μία φωτογραφία μετά την άλλη.

Η τελευταία που έβαλε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram ήταν ιδιαίτερη, ωστόσο. Γιατί;

Πολύ απλά γιατί επεδείκνυε το δυνατό της σημείο, όμως πέραν τούτου το κλου της υπόθεσης ήταν πως τη φωτό την τράβηξε η… μητέρα της!

«Πόσο κριντζάρεις μόλις σου πω πως φωτογράφος ήταν η μαμά μου; 😂❤️🗞», ήταν το σχόλιο της Ιωάννας, που προκάλεσε τεράστια έκπληξη.

Δείτε παρακάτω και τη φωτογραφία και θα καταλάβετε το γιατί:

«Ζαλίζει» και η πίσω όψη της  Τούνη

Η γνωστή influencer, όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες celebrities, ταξίδεψε στο Ντουμπάι μαζί με τη φίλη της. Φυσικά δεν έλειψαν οι φωτογραφίες από το προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram και έτσι, αρκετοί ήταν οι followers που αναρωτήθηκαν πώς κατάφερε και ταξίδεψε στο εξωτερικό.

Η Ιωάννα και Στέλλα διασκέδασαν και σε ελληνικό μαγαζί στο Ντουμπάι πριν περίπου ένα μήνα όπου τραγούδησαν, χόρεψαν και έσπασαν και πιάτα! Βεβαίως η εκρηκτική Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε το γλέντι με τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας stories και βίντεο. Οι φωτογραφίες όμως, που ξεχώρισαν ιδιαιτέρως ήταν εκείνες από τις εξόδους όπου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments