Lifestyle

Σοφία Αλιμπέρτη: Πως είναι σήμερα η αγαπημένη παρουσιάστρια

Σοφία Αλιμπέρτη: Πως είναι σήμερα η αγαπημένη παρουσιάστρια
Σοφία Αλιμπέρτη: Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάρο.

Η Σοφία Αλιμπέρτη τα τελευταία χρόνια εγκατέλειψε τους σκληρούς ρυθμούς της πόλης, και έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην αγαπημένη της Πάρο. Η ηθοποιός άφησε πίσω της την τηλεόραση και τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον ασχολείται με τον χώρο της εστίασης στο αγαπημένο της νησί.

Η παρουσιάστρια μπορεί να έχει social media, ωστόσο αποφεύγει να κάνει αναρτήσεις και σπάνια ανεβάζει δικές της προσωπικές φωτογραφίες. Όμως, πρόσφατα, έκανε την εξαίρεση, καθώς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, λοιπόν, ποζάρει με αθλητικό look στα στενά της Πάρου και φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα της με τον αγαπημένο της τετράποδο φίλο.

«Στηρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ!!! Στηρίζω εκείνους που με στηρίζουν με κάθε τρόπο μέσα στα χρόνια!!! Στηρίζω την οικονομία του τόπου που αγαπώ να ζω!!! Στηρίζω τους φίλους μου!!!», ήταν η λεζάντα που συνόδεψε την φωτογραφία της Σόφιας Αλιμπέρτη.

Δείτε την φωτογραφία που κονιοποίησε η Σοφία Αλιμπέρτη:

Η σπάνια φωτογραφία με τους δυο γιους της

Πρόσφατα ο γιος της Μιχαήλ Αγγελος Βαρθακούρης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φιλους στο Instagram ένα story με τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη και τον αδερφό του Νικόλα.

Δείτε την όμορφη φωτογραφία:

Λίγα λόγια για τη Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά σύντομα μετακόμισε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμμετέχοντας σε κινηματογραφικές ταινίες και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.  Έτσι, τη δεκαετία του 1990 συμμετείχε σε αρκετά επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. Από το 2003 έστρεψε την καριέρα της στην παρουσίαση εκπομπών και show.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή υπήρξε σύζυγος του Γιάννη Πάριου με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν το 1996. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια αποφασίζοντας να εγκαταλείψει την Αθήνα και να ζήσει μόνιμα στην Πάρο και μάλιστα να δραστηριοποιηθεί και επαγγελματικά στο νησί. Η διάσημη ηθοποιός και παρουσιάστρια διατηρεί το δικό της καφέ στο όμορφο νησί,

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments