Video

Νίκος Πολυδερόπουλος: Αποκάλυψε αν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου

Νίκος Πολυδερόπουλος: Αποκάλυψε αν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Είμαι ευχαριστημένος με τον Ανδρέα και είμαι τυχερός που είχα δουλειά με αυτά που γίνονται», τόνισε ο ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha «Καλύτερα Δε Γίνεται», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20 Φεβρουαρίου) ο Νίκος Πολυδερόπουλος,  o οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα μελλοντικά τηλεοπτικά του σχέδια.

«Δεν θα είμαι στην ομάδα ηθοποιών που θα συνεχίσει με τον Ανδρέα Γεωργίου. Σε πολλές ομάδες ήμουν, σε αυτή δεν θα είμαι. Σε κάποια πράγματα ταιριάζουμε σε κάποια τα πορευόμαστε μαζί, σε κάποια όχι», αποκάλυψε αναφορικά με τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Και προσέθεσε το εξής: «Με τα παιδιά έχουμε καλή σχέση κάναμε όσες δουλειές κάναμε επιτυχία. Σε αυτή προέκυψε να είναι κάτι άλλο στο οποίο δεν θα είμαι εγώ και θα είμαι κάπου άλλου. Συζητάω κάτι άλλο, όμως λόγω των καιρών δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Είμαι ευχαριστημένος με τον Ανδρέα και είμαι τυχερός που είχα δουλειά με αυτά που γίνονται. Όλα είναι καλά και το κλίμα, ήταν από τα καλύτερα κλίματα συνεργασίας».

Θυμίζουμε πως και σε συνέντευξη που είχε δώσει στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «Happy Day» πριν από έναν μήνα περίπου, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στο τέλος της σειράς «8 Λέξεις», είχε μιλήσει για το αν θα ακολουθήσει τον Αντρέα Γεωργίου στο Mega.

Συγκεκριμένα για τις «8 Λέξεις», είχε πει ότι «ήταν και για εμένα ξαφνικό το ότι θα τελειώσουν οι 8 Λέξεις γιατί είχα και μια πρόταση ότι ίσως συνεχίσουμε του χρόνου».

«Καλή επιτυχία στον Αντρέα Γεωργίου για το Mega, αλλά δεν θα είμαι σε αυτή τη νέα σειρά. Εγώ με τον ΣΚΑΙ δεν έχω κανένα θέμα, μια χαρά είναι η συνεργασία μας», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά.

Ο ρόλος του στις «8 Λέξεις»

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Πολυδερόπουλος επέστρεψε στη μικρή οθόνη με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον είχαμε δει ως σίριαλ κίλερ «Ορφέα» στο «Τατουάζ». Στις «8 Λέξεις» λοιπόν, έχουμε ένα λαϊκό παιδί που μετακομίζει στην Κέρκυρα για να ανοίξει σουβλατζίδικο. Όμως έχει πολύ μεγαλύτερες βλέψεις για το μέλλον…

Γνωρίζοντας την Ιφιγένεια (Ιφιγένεια Τζιόλα), μπήκε στην παρέα της Κέρκυρας, δηλαδή στην παρέα του Οδυσσέα (Αντρέας Γεωργίου), της Έρσης (Ναταλία Κηρύκου) και φυσικά της Ιφιγένειας και του Σπύρου (Πάνος Μπακανδρέας).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments