Ελλάδα

Ρεύμα διακοπή: Ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά στην πλήρη αποκατάσταση του δικτύου

Ρεύμα διακοπή: Ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά στην πλήρη αποκατάσταση του δικτύου
Ρεύμα διακοπή: Ολοκλήρωση εργασιών για την πλήρη επιδιόρθωση του δικτύου.

Στην ολοκλήρωση των διεργασιών για την αποκατάσταση και του Δικτύου Χαμηλής Τάσης προχώρησε ο ΔΕΔΔΗΕ μετά και την αποκατάσταση λειτουργίας του Δικτύου Μέσης Τάσης. Η αποκατάσταση του Δικτύου Χαμηλής Τάσης αφορά τις περιοχές Αγιος Στέφανος, Δροσιά, ‘Ανοιξη Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως στις πληγείσες περιοχές των Βορείων Προαστίων πραγματοποιούνται σήμερα έκτακτες διακοπές ηλεκτροδότησης για την πλήρη επιδιόρθωση του δικτύου.

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

«Μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας του Δικτύου Μέσης Τάσης, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες των συνεργείων του στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης στις περιοχές Αγιος Στέφανος, Δροσιά, ‘Ανοιξη Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά, ανακοίνωσε σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ. Ωστόσο στις πληγείσες περιοχές των Βορείων Προαστίων, πραγματοποιούνται σήμερα έκτακτες διακοπές ηλεκτροδότησης για την αντικατάσταση -πλήρη επιδιόρθωση στοιχείων του Δικτύου.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν επανηλεκτροδοτηθεί όλα τα νοικοκυριά, ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όσους εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, σημειώνοντας ότι τα συνεργεία του παραμένουν στις πληγείσες περιοχές για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να επέμβουν άμεσα όπου και εάν προκύψουν προβλήματα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει τέλος συγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς αυτής κακοκαιρίας και ευχαριστεί θερμά το τεχνικό του προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους, καθώς και την Πολιτική Προστασία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους Δήμους και τις Περιφέρειες, για τη συνδρομή τους στη μάχη με το χρόνο που δόθηκε για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών από την Μήδεια.»

Πρόσθετες ελαφρύνσεις από τη ΔΕΗ για τους πληγέντες

Θυμίζουμε πως περαιτέρω εκπτώσεις για τους πελάτες της που επλήγησαν από την κακοκαιρία ανακοίνωσε η ΔΕΗ, πέραν της έκπτωσης των τελών δικτύου για τον Φεβρουάριο που ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ η οποία ισχύει για τους πληγέντες καταναλωτές όλων των προμηθευτών.

Ειδικότερα, η ΔΕΗ ανακοίνωσε θα τριπλασιάσει την οικονομική ελάφρυνση για τους πελάτες της, προσθέτοντας επιπλέον έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας του λογαριασμού τους.

Με αυτό τον τρόπο, για ένα μέσο μηνιαίο λογαριασμό, η συνολική έκπτωση για τους πελάτες ΔΕΗ υπολογίζεται ότι θα είναι της τάξης του 30% επί του συνόλου του λογαριασμού. Οι εκπτώσεις θα εμφανιστούν σε λογαριασμούς των επόμενων μηνών, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης των πελατών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments