Lifestyle

Ειρήνη Στεριανού Instagram: Απίστευτη η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Ειρήνη Στεριανού Instagram: Απίστευτη η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
Ειρήνη Στεριανού Instagram: Κανείς δεν το περίμενε αλλά το τόλμησε.

Η Ειρήνη Στεριανού είναι ένα κορίτσι που δεν μπορείς να σταματήσεις να χαζεύεις. Μέχρι πρότινος την είχαμε συνηθίσει με μακριά μαύρα μαλλιά, αν και στο GNTM μέσω του οποίου είχε συστηθεί στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό, της τα είχαν κόψει υπερβολικά κοντά.

Τα μακριά μαλλιά θεωρούνται εξάλλου, και όχι άδικα, σήμα κατατεθέν μιας γυναίκας, ένα σημάδι γοητείας. Και στην Ειρήνη Στεριανού αυτό το μακρύ μαύρο που είχε επιλέξει, ταίριαζε φανταστικά αναδεικνύοντας τα πανέμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Όμως, προσφάτως, όπως ενημέρωσε η ίδια η Ειρήνη μέσω ανάρτησής της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, προέβη σε μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και από μακρύ μαύρο, πήγε στο καστανό καρέ.

Και η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει πάρα πολύ, δένοντας με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Πρόκειται για μια σαγηνευτική κοπέλα η οποία συστήθηκε μέσω της συμμετοχής της σε έναν από τους κύκλους του ριάλιτι του Star, Greece Next Top Model, όπως είπαμε και παραπάνω.

Και ξεχώρισε για τον αισθησιασμό στις πόζες της αλλά και το καλοσχηματισμένο της σώμα, με την ίδια να μην δυσκολεύεται στα concept, που της ζητούσαν να κάνει. Και πρόκειται για ένα κορίτσι που έχει δεχθεί πολλή κριτική αλλά της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει για όλα όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η Ειρήνη Στεριανού λοιπόν, μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM, λέγοντας μάλιστα ότι θα έμπαινε ξανά στο παιχνίδι για να πάρει το αίμα της πίσω, αλλά και για τη ροζ φωτογραφία της που έχει διαρρεύσει τους τελευταίες μήνες στο διαδίκτυο.

«Το παιχνίδι με βοήθησε σε κάποιες δουλειές, ώστε να με προτιμάνε και να με επιλέγουν πιο εύκολα. Δε μου άρεσε η γυμνή φωτογράφιση. Εγώ δεν θα το έκανα. Πρόβαλαν τα παιδιά σαν ένα κομμάτι κρέας. Αυτό δε μου άρεσε. Θα έμπαινα ξανά στο παιχνίδι για να πάρω το αίμα μου πίσω. Είχα αδικηθεί πάρα πολύ. Σε έκαναν να πιστεύεις πως αυτό που σου λένε είναι και το σωστό. Σου κάνουν πλύση εγκεφάλου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments