Αθλητισμός

Μανόλο Χιμένεθ: Έξαλλος με τους παίκτες του στα αποδυτήρια

Μανόλο Χιμένεθ: Έξαλλος με τους παίκτες του στα αποδυτήρια
Μανόλο Χιμένεθ: Ο Ισπανός τεχνικός τα έψαλε στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα τους στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε για άλλη μια φορά στην ΑΕΚ πριν από λίγο καιρό. Η αποστολή του Ισπανού ήταν να σημαδέψει το χάος που υπήρχε μετά το πέρασμα του Μάσιμο Καρέρα. Στα πρώτα παιχνίδια είδαμε κάποια στοιχεία που θυμίζουν τις ομάδες που φτιάχνει ο Ισπανός τεχνικός. Σφικτή άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Ωστόσο ο…μήνας του μέλιτος έχει περάσει και τα προβλήματα έχουν κάνει και πάλι την εμφάνισή τους.

Στα τελευταία παιχνίδια η ΑΕΚ δέχεται μίνιμουμ δυο γκολ. Στη Λάρισα δέχτηκε δυο τέρματα και λίγο έλειψε να μην κερδίσει ένα δικό της παιχνίδι από την ουραγό του πρωταθλήματος. Βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον Βόλο, ενώ το απόλυτο σοκ ήταν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας πέτυχε δυο γκολ μέσα σε ένα τέταρτο θα μπορούσε άνετα να έχει βάλει άλλο ένα αν δεν ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης να κρατήσει όρθια την ομάδα του.

Τα γκάζια του Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του. Όσοι γνωρίζουν καλά τον Ισπανό ξέρουν ότι είναι αρκετά νευρικός και στα αποδυτήρια έχει συχνά ξεσπάσματα. Πάντα βέβαια σε φυσιολογικά πλαίσια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σεβιγιάνος δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο.

Οπως αναφέρει η «LIVESPORT», ο Ισπανός τεχνικός «κατσάδιασε» τους παίκτες του για την αγωνιστική τους εικόνα και κυρίως για τα αμυντικά τους λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα τα δυο γκολ του Αστέρα και δυο μεγάλες ευκαιρίες. Ο Χιμένεθ δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από τις αποστάσεις που είχαν οι γραμμές μεταξύ τους ενώ δεν έλειψαν και οι προσωπικές παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του.

Τα γκάζια του Χιμένεθ στο ημίχρονο φαίνεται πως απέδωσαν καρπούς καθώς η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Νταμιάν Σιμάνσκι, ενώ είχε κάποιες ευκαιρίες να πάρει και το ματς στο φινάλε με τον Στράτο Σβάρνα να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία. Ωστόσο ο Μανόλο δεν μπορεί να είναι χαρούμενος που όλα τα ματς εξελίσσονται σε καραμπόλες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments