Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Έρχεται ένταλμα σύλληψης και για άλλον ηθοποιό που εμπλέκεται στην υπόθεση

Δημήτρης Λιγνάδης: Έρχεται ένταλμα σύλληψης και για άλλον ηθοποιό που εμπλέκεται στην υπόθεση
Δημήτρης Λιγνάδης: Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν ευγενή, αλλά εσωστρεφή και κλειστό χαρακτήρα.

Νέα βόμβα αναμένεται να σκάσει τις επόμενες ημέρες από τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία για ένταλμα σύλληψης για ηθοποιό που παίζει αυτό το διάστημα σε τηλεοπτική σειρά. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας (22/2) τις τελευταίες ώρες, στο πλαίσιο της έρευνας για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού επίκειται σύλληψη ενός ακόμα γνωστού ηθοποιού, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει σε σειρά, που παίζεται αυτό το διάστημα στην τηλεόραση.

«Εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ το ρεπορτάζ ανέφερε: «Τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε μία μήνυση από έναν άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό στα όρια της παραγραφής – δηλ. πριν από περίπου 15 χρόνια. Αυτή την υπόθεση θα την τρέξει με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία, μάλιστα έχει αναθέσει στην κρατική ασφάλεια να την ερευνήσει και δεν αποκλείεται αν υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και εντάλματα».

Σύμφωνα μάλιστα με τον Αλέξη Μίχα, ο ηθοποιός αυτός συμμετείχε σε δύο σειρές στο παρελθόν.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος: «Συνάδελφοί του έχουν ενημερωθεί για τη φημολογία των τελευταίων ημερών και είναι σοκαρισμένοι. Κάνουν λόγο για έναν ευγενή, αλλά εσωστρεφή και κλειστό χαρακτήρα που μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Σοκαρισμένα είναι και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού από το οποίο προβλήθηκε η συγκεκριμένη σειρά».

Την Τετάρτη η απολογία του Λιγνάδη:

Την ίδια ώρα, στον 7ο όροφο στη ΓΑΔΑ συνεχίζει να κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή. Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου βρίσκεται μόνος του στο κελί, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, ενώ υπάρχει μόνιμα αστυνομικός απ’ έξω για επιτήρηση. Ο κατηγορούμενος καλείται πλέον με την απολογία που θα δώσει την Τετάρτη (24/2) το μεσημέρι ενώπιον της ανακρίτριας. Τότε θα αναπτύξει τις θέσεις του και θα ακολουθήσει, μετά από διαδικασία που αναμένεται πολύωρη, η κρίση των δικαστικών αρχών για την ποινική μεταχείριση του για τις πράξεις που του καταλογίζονται σε βάρος ανηλίκων ή οριακά σεξουαλικά ενηλίκων, δηλαδή 15 ετών, παιδιών. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments