Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι κατέθεσε η μάρτυρας – «Είμαι μητέρα, ήθελα να έχω καθαρή συνείδηση»

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι κατέθεσε η μάρτυρας – «Είμαι μητέρα, ήθελα να έχω καθαρή συνείδηση»
Δημήτρης Λιγνάδης: Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της μάρτυρα που φαίνεται να έπαιξε κομβικό ρόλο για να προχωρήσει η υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου.

Η 40χρονη μάρτυρας που κατέθεσε όσα ήξερε εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη έπαιξε σημαντικό ρόλο για να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, η 40χρονη γυναίκα που συναναστρεφόταν με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό για 20 χρόνια συγκλόνισε με όσα είπε.

Η συγκεκριμένη μάρτυρας μίλησε στο STAR δηλώνοντας: «Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα κατέθεσε τουλάχιστον για 4 ώρες την περασμένη Παρασκευή και τα όσα είπε άνοιξαν τον δρόμο για τη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη το Σάββατο.

Η 40χρονη δεν θέλησε να μιλήσει για το τι είδους σχέση είχε με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, όμως, η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν μόλις 19 ετών και σπούδαζε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης, όταν γνώρισε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Τον ερωτεύτηκε και για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του. Όταν όμως κατάλαβε τι συνέβαινε με ανήλικα αγόρια και κορίτσια, δεν άντεξε και αντέδρασε.

Την είχε απειλήσει με όπλο, όπως λέει η ίδια

Με βάση την κατάθεσή της, η γυναίκα το 2016 είπε στον γνωστό σκηνοθέτη: «Θα πάω στην Αστυνομία και θα σε δώσω» και εκείνος της απάντησε: «Αν το κάνεις θα σου τινάξω με όπλο τα μυαλά στον αέρα». Η γυναίκα υποστήριξε ότι από φόβο για τη ζωή της κράτησε το στόμα της κλειστό και ένα χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντά τον σκηνοθέτη.

«Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα εκεί νεαρά αγόρια και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν», κατέθεσε η γυναίκα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha. Τελικά η γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει, έστω και αργά, όταν ξεκίνησε το κύμα καταγγελιών για τον σκηνοθέτη. Η κατάθεσή της ήταν ένας από τους λόγους που οδηγήθηκε στη σύλληψη ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star και τις δηλώσεις της 40χρονης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments