Τεχνολογία

Disney Plus: Ρεκόρ συνδρομητών για την πλατφόρμα – Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Disney Plus: Ρεκόρ συνδρομητών για την πλατφόρμα – Πότε έρχεται στην Ελλάδα
Disney Plus: Έφτασε τους 95 εκατομμύρια συνδρομητές και συνεχίζει.

Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα του Disney+. Πριν από περίπου δύο μήνες, η streaming πλατφόρμα της Walt Disney Company μετρούσε 87 εκατομμύρια συνδρομητές και σήμερα 95 εκατομμύρια. Προστέθηκαν δηλαδή 8,1 εκατομμύρια συνδρομητές τον τελευταίο μήνα του χρόνου. Όλα αυτά, ένα χρόνο και δύο μήνες μετά το λανσάρισμά της.

Δυναμικά και το 2021:

Η πλατφόρμα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μπήκε με το δεξί στο 2021. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Reporter, τα δυνατά χαρτιά του Disney+, δηλαδή το «The Mandalorian» και το «Soul», έδωσαν τέτοια ώθηση στην υπηρεσία που μέσα σε λίγες εβδομάδες ανέβασε τους συνδρομητές της σε 95 εκατομμύρια. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι η Disney προέβλεπε ότι θα τα καταφέρει μέχρι το 2024, ωστόσο το έκανε τρία ολόκληρα χρόνια νωρίτερα.

Τα άσχημα νέα για την Disney έρχονται από τον τομέα των εσόδων που λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού κυριολεκτικά καταποντίστηκαν. Οι γενικές απώλειες στα θεματικά πάρκα της εταιρείας έφτασαν τα 2,6 δισ. για αυτό το τρίμηνο μόνο. Μάλιστα τα κέρδη της μετά φόρων είναι μόλις 29 εκατομμύρια, όταν το 2019 την ίδια περίοδο ξεπερνούσαν τα $2 δισεκατομμύρια.

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα η πλατφόρμα:

Η νέα πλατφόρμα προβολή ταινιών της Disney επεκτείνεται σε νέες αγορές της Ευρώπης και της Ασίας. Πρώτος σταθμός της επέκτασης του Disney + θα είναι η Σιγκαπούρη στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ μέσα στο 2021 η πλατφόρμα streaming θα φτάσει στις χώρες της Ευρώπης, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η Ελλάδα. Το Disney + αναμένεται να έρθει στη χώρα μας σε τιμή, άκρως ανταγωνιστική προς το Netflix, καθώς το πακέτο με όλες τις ταινίες και τις σειρές αναμένεται να κοστίζει 8,99 ευρώ.

Εκτός από όλες τις ταινίες και τις σειρές της Disney, η πλατφόρμα περιλαμβάνει και τις παραγωγές όλων των εταιρειών παραγωγής που έχουν εξαγοραστεί από αυτή, όπως η Marvel, το Star Wars, η Pixar και το National Geographic. Παράλληλα, υπάρχει και περιεχόμενο που θα απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες, όπως η παραγωγές των Disney Television Studios, FX, 20th Century Studios και 20th Television. Αξίζει να σημειωθεί ότι η βιβλιοθήκη της Disney, εκτός από τις κλασσικές ταινίες και τα μεγάλα blockbusters των τελευταίων ετών, που εννοείται ότι βρίσκονται εκεί, ολοένα και ανανεώνεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments