Διεθνή

Μάχιμος στρατιωτικός με 30 χρόνια θητεία, αποφάσισε να ζει πλέον σαν γυναίκα

Μάχιμος στρατιωτικός με 30 χρόνια θητεία, αποφάσισε να ζει πλέον σαν γυναίκα
Ο Αντρέα αποφάσισε να αφήσει όσα είχε και να αρχίσει να ζει σαν γυναίκα.

Μια ιδιαίτερη ιστορία έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας το BBC. Ένας στρατιωτικός με 30 χρόνια υπηρεσίας αποφάσισε να αλλάξει και να αρχίσει να ζει σαν γυναίκα. Ο Αντρέα, όπως ονομάζεται, μπήκε στον στρατό στην ηλικία των 17 ετών.  Παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια και υπηρέτησε σε Βαλκάνια και Βόρεια Ιρλανδία.

Πλέον, έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια υπηρεσίας, αποφάσισε να πει “αντίο” στη ζωή που είχε όλα αυτά τα χρόνια και να αρχίσει να ζει σαν γυναίκα. Πώς έχουν αντιδράσει  όμως τα παιδιά του σε όλο αυτό; Η γυναίκα του πώς αντιμετώπισε την αλλαγή αυτή; Δείτε το βίντεο καθώς και τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε.

Δείτε τον Αντρέα εν ώρα υπηρεσίας αλλά και πως είναι πλέον:

Transgender (διαφυλικά ή διεμφυλικά) είναι τα άτομα που αντιλαμβάνονται το φύλο τους διαφορετικά από το φύλο που τους προσδιορίστηκε κατά τη γέννηση.

Τα τρανς άτομα αποκαλούνται σε ορισμένες περιπτώσεις τρανσέξουαλ, εάν επιθυμούν μερική ή πλήρη μετάβαση στο αντίθετο φύλο από εκείνο που τους αποδόθηκε. Ο όρος τρανς αναφέρεται στην ψυχοσωματική εμπειρία του φύλου ενός ατόμου και δεν είναι αυτονόητο ότι το άτομο θα εισέλθει στη διαδικασία χειρουργικής επέμβασης ή λήψης ορμονών. Επίσης η εν λόγω ορολογία είναι όρος “ομπρέλα” και αφορά όλα τα άτομα που δεν ταυτίζονται με το αποδιδόμενο φύλο, δηλαδή εκτός από τα τρανσέξουαλ άτομα καλύπτει και τα άτομα που δεν έχουν κάποια από τις γνωστές ταυτότητες φύλου, αλλά κάποια εκτός διπόλου.

Πολλά τρανς άτομα διανύουν μια περίοδο ανάπτυξης της ταυτότητάς τους, για την οποία υπάρχει ένας δείκτης που βαθμολογεί κατά πόσο γνήσιοι, αυθεντικοί και άνετοι αισθάνονται με τη νέα τους εξωτερική εμφάνιση. Η ταυτότητα φύλου είναι ανεξάρτητη από τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ένα τρανς άτομο μπορεί να είναι ομοφυλόφιλο, ετεροφυλόφιλο, αμφισεξουαλικό ή ασεξουαλικό ή να θεωρεί τους συμβατικούς τίτλους σεξουαλικού προσανατολισμού ανεπαρκείς ή ακατάλληλους. Ο όρος τρανς δεν πρέπει να συγχέεται με τον όρο ίντερσεξ, ο οποίος περιγράφει τους ανθρώπους που έχουν γεννηθεί με χαρακτηριστικά που “δεν αντιστοιχούν στις κλασικές έννοιες των ανδρικών ή των γυναικείων σωμάτων”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments