Lifestyle

Νατάσα Βελιανίτη: Εμφανίστηκε με σκισμένο φόρεμα και φαινόντουσαν τα πάντα

Νατάσα Βελιανίτη: Εμφανίστηκε με σκισμένο φόρεμα και φαινόντουσαν τα πάντα
Νατάσα Βελιανίτη: Η Ελληνίδα καλλονή δεν δίστασε να φορέσει ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα.

Η Νατάσα Βελιανίτη έχει έναν από τους δραστήριους λογαριασμούς στο instagram. Αρκετός κόσμος την έμαθε από την παρουσία της στο my style Rocks, ωστόσο είχε κάνει πολλές δουλειές πριν το παιχνίδι και συνεχίζει να κάνει φωτογραφήσεις και μετά το τέλος του διαγωνισμού. Σε μια πρόσφατη φωτογράφηση χρειάστηκε να φορέσει ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα.

Αυτό έχει ένα μεγάλο σκίσιμο, αλλά όχι σε σημείο που έχουμε συνηθίσει. Το αποκαλυπτικό σκίσιμο βρίσκεται στην περιοχή των γλουτών και με τον τρόπο που ποζάρει, δεν αφήνει και πολλά πράγματα στη φαντασία. Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό φόρεμα που κλήθηκε να φορέσει η Νατάσα Βελιανίτη.

Λίγα λόγια για την εντυπωσιακή Νατάσα Βελιανίτη

Κατάγεται από τη Ζάκυνθο όμως ζει στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική σχολή Πανεπιστημίου Πατρών και ασχολείται με το μόντελινγκ. Τηλεοπτικά την έχουμε δει στο πλευρό του Κώστα Μαρτάκη στην εκπομπή “Super Buzz” στο E TV, ωστόσο έχει εμφανιστεί και στις εκπομπές «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», «Πρωινό Σου-Κου» και «X-Factor».

Έχει κάνει πασαρέλες για τους Λάσκαρης, ΝΙΚΟS-TAKIS και στα Exclusive designers week με PENELOPE DEMETRIOU, JOY Κουμεντάκου, Μάρκελος Νύκτας. Επίσης η Νατάσα έχει εργαστεί ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά παράλληλα με τις σπουδές της. Σε διαγωνισμό ομορφιάς έχει κερδίσει τον τίτλο «Μιςς Ελληνική ομορφιά». Έχει ύψος 1,73. Στο παρελθόν έχει βρεθεί ένα βήμα πριν αναλάβει την ενότητα της μόδας σε εκπομπή της Μαρίας Λουίζας Βούρου στον Alpha.

Η πανέμορφη Νατάσα Βελιανίτη είναι μια νέα γυναίκα που εκπροσωπεί επάξια το χώρο του μόντελινγκ καθώς διαθέτει δίμετρα πόδια και μεσογειακή ομορφιά. Την έχουμε δει σε πολλές φωτογραφίσεις ενώ έχει περπατήσει στις πασαρέλες Ελλήνων σχεδιαστών.

Επίσης, γυμνάζεται τακτικά μιας και ο χώρος του μόντελινγκ το απαιτεί και αποφεύγει το κάπνισμα και το αλκοόλ αλλά έχει αδυναμία στα καλά γλυκά. Εντυπωσιάζει τους πάντες με τη θηλυκότητα της και το έντονο παρουσιαστικό της και οι άνδρες δύσκολα της λένε όχι. Πιστεύει στο φλερτ και ο ιδανικός άνδρας για εκείνη είναι αυτός που διαθέτει γοητεία και έχει καλούς τρόπους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments