Πολιτική

Ελίζα Βόζενμπεργκ: Η Λίνα Μενδώνη πρέπει να παραιτηθεί

Ελίζα Βόζενμπεργκ: Η Λίνα Μενδώνη πρέπει να παραιτηθεί
Ελίζα Βόζενμπεργκ: Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι η Λίνα Μενδώνη πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση της υπουργού Πολιτισμού.

Τις τελευταίες ημέρες η Λίνα Μενδώνη έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μετά τα όσα έγιναν γνωστά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πριν από λίγες ημέρες η υπουργός Πολιτισμού παραχώρησε συνέντευξη Τύπου τονίζοντας ότι ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είναι επικίνδυνος, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η ίδια εξαπατήθηκε από το γνωστό ηθοποιό. Μπορεί αρκετοί να πίστευαν ότι θα ανακοινώσει την παραίτησή της, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Μάλιστα, αυτό προκάλεσε και έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

Για την ώρα η κυβέρνηση στηρίζει την επιλογή της Λίνας Μενδώνη και ακόμα δεν υπάρχει κάποια σκέψη για απομάκρυνση από τη θέση της. Με αυτό φαίνεται ότι διαφωνεί η Ελίζα Βόζενμπεργκ. Η επί σειρά ετών Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι η υπουργός Πολιτισμούς θα έπρεπε ήδη να έχει αποχωρήσει. «Πρέπει να διευκολύνει τον πρωθυπουργό, διότι είναι ευθύνη της υπουργού η επιλογή των προσώπων» ανέφερε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Ελίζα Βόζενμπεργκ: Πυρά και προς την αντιπολίτευση

Στη συνέχεια η Ελίζα Βόζενμπεργκ τόνισε ότι ο πολιτισμός είναι η βιτρίνα της χώρας. Η κ. Βόζενμπεργκ έστρεψε τα «πυρά» της και κατά της αντιπολίτευσης και όσων στοχοποιούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως είναι αδιανόητο να τολμούν με θρασύτητα να στρέφονται κατά του προσώπου του πρωθυπουργού. Παράλληλα έστρεψε τα πυρά της προς την αντιπολίτευση τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να εμπλέκεται ο πρωθυπουργός στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Ένας Κυριάκος Μητσοτάκης που αν μη τι άλλο κανένας δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι είναι ένας άριστος οικογενειάρχης και πατέρας και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να δεχθεί ότι υπάρχει κάποιος στην κυβερνητική δομή να κάνει αυτά τα αίσχη, δεν υπάρχει περίπτωση να γνώριζε, ούτε να φανταστεί κάτι τέτοιο» είπε η κ. Βόζενμπεργκ, υπερασπιζόμενη τον πρωθυπουργό. Κλείνοντας, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την άποψη ότι το νομικό πλαίσιο στη χώρα μας για τους βιασμούς ανηλίκων είναι ήπιο και πρέπει να αυστηροποιηθεί. «Το υπουργείο Δικαιοσύνης πρέπει να ξαναδεί το θέμα της παραγραφής» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments