Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2021: Ξεκινούν από σήμερα αιτήσεις για την 1Ε/2021

ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2021: Ξεκινούν από σήμερα αιτήσεις για την 1Ε/2021
ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2021: Ξεκινούν από σήμερα η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για νέα προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Ξεκινούν από σήμερα η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για νέα προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Πρόκειται για το διαγωνισμό 1Ε/2021 και την πρόσληψη 16 ατόμων στην Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων. Η προκήρυξη κάνει δεκτούς 114 τίτλους σπουδών. Θα προσληφθούν υποψήφιοι από έξι επιστημονικούς κλάδους.

Σημειώστε τους κλάδους:

  • Μηχανικών
  • Νομικών
  • Οικονομολόγων
  • Πληροφορικής
  • Στατιστικολόγων
  • Χημικών. Βιολόγων, γεωτεχνικών, περιβαντολλόγων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει στις 12 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΣΕΩΝ

Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ), έχει σκοπό την ανάπτυξη και προαγωγή της εθνικής στρατηγικής, πολιτικής και δράσης στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων, τη διασφάλιση της διαφάνειας, αποτελεσματικότητας, συνοχής και εναρμόνισης των διαδικασιών ανάθεσης και εκτέλεσης των δημοσίων συμβάσεων προς το εθνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο, τη διαρκή βελτίωση του νομικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων, καθώς και τον έλεγχο της τήρησής του από τα δημόσια όργανα και τις αναθέτουσες αρχές.

Τα καθήκοντα ανά γνωστικό αντικείμενο/επιστημονική εξειδίκευση/κλάδο των υποψηφίων που θα επιλεγούν για την πλήρωση των θέσεων είναι τα ακόλουθα:

Ε.Ε.Π. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (κωδ. 10001): Οι τρεις (3) θέσεις Μηχανικών θα καλύψουν τις ανάγκες των Διευθύνσεων Συντονισμού – Τμήμα Εκπαίδευσης, Μελετών και Γνωμοδοτήσεων – Τμήμα Μελετών και Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης – Τμήμα Προμηθειών, με τις κατωτέρω αντίστοιχες αρμοδιότητες: Υποβολή εισηγήσεων, γνωμοδοτήσεων και εκτέλεση ενεργειών με σκοπό την ανάπτυξη της κατάλληλης αρχιτεκτονικής της πολιτικής Δημοσίων Συμβάσεων σχετικά με την επαγγελματοποίηση και την εν γένει κατάρτιση του προσωπικού των αναθετουσών αρχών και αναθετόντων φορέων, μέσω: α) συμμετοχής με αρμόδιους εκπαιδευτικούς φορείς στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης, β) συμμετοχή σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο ν. 4412/2016 και την εγκεκριμένη Εθνική Στρατηγική Δημοσίων Συμβάσεων σε διαδικασίες πιστοποίησης του τομέα, γ) ανάπτυξης και εφαρμογής εργαλείων και μεθοδολογιών για την παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων σχετικά με τη λειτουργία του σύγχρονου συστήματος δημοσίων συμβάσεων σε περιβάλλον ακεραιότητας, αξιοπιστίας και εν γένει χρηστής διακυβέρνησης του τομέα. Ανίχνευση των εκπαιδευτικών αναγκών του προσωπικού της Αρχής και υποβολή εισηγήσεων αφενός για συμμετοχή στελεχών σε υφιστάμενα εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης και αφετέρου για τη δημιουργία στοχευμένων προγραμμάτων επιμόρφωσης, τα οποία εστιάζουν αποκλειστικά στις εκπαιδευτικές ανάγκες της Αρχής, υποβολή εισηγήσεων και γνωμοδοτήσεων σε θέματα δημοσίων συμβάσεων, προμήθεια υλικών και υπηρεσιών για την κάλυψη αναγκών της διοίκησης ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ε.Ε.Π. ΝΟΜΙΚΩΝ (κωδ. 10002): Οι επτά (7) θέσεις Νομικών θα καλύψουν τις ανάγκες των Διευθύνσεων Μελετών και Γνωμοδοτήσεων – Τμήμα Γνωμοδοτήσεων/Μελετών, Ελέγχου – Τμήμα Παρακολούθησης και Ελέγχου και Συντονισμού – Τμήμα Συντονισμού, με τις κατωτέρω αντίστοιχες αρμοδιότητες: Υποβολή εισηγήσεων και γνωμοδοτήσεων σε θέματα δημοσίων συμβάσεων, προετοιμασία προγραμμάτων ελέγχου και ανάπτυξη εργαλείων και μεθοδολογικών οδηγών για την υποστήριξη του έργου επιθεώρησης και ελέγχου και διασφάλιση της εφαρμογής τους, καθώς και παροχή τεχνικής και νομικής υποστήριξης στη διενέργεια των ελέγχων στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων, υποβολή εισηγήσεων, γνωμοδοτήσεων και εκτέλεση ενεργειών με σκοπό την προαγωγή και εφαρμογή της Εθνικής Στρατηγικής και των πολιτικών του τομέα των Δημοσίων Συμβάσεων, μέσω: α) παρακολούθησης και εποπτείας του συστήματος, β) συντονισμού των εμπλεκόμενων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, γ) και χρηστής διακυβέρνησης του τομέα σε συνεργασία με θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διεθνείς οργανισμούς και αρμόδια εθνικά κυβερνητικά όργανα.

Ε.Ε.Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (κωδ. 10003): Υποβολή εισηγήσεων, γνωμοδοτήσεων και εκτέλεση ενεργειών με σκοπό την ανάπτυξη της κατάλληλης αρχιτεκτονικής της πολιτικής Δημοσίων Συμβάσεων σχετικά με την επαγγελματοποίηση και την εν γένει κατάρτιση του προσωπικού των αναθετουσών αρχών και αναθετόντων φορέων, μέσω: α) συμμετοχής με αρμόδιους εκπαιδευτικούς φορείς στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης, β) συμμετοχής σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο ν. 4412/2016 και την εγκεκριμένη Εθνική Στρατηγική Δημοσίων Συμβάσεων σε διαδικασίες πιστοποίησης του τομέα, γ) ανάπτυξης και εφαρμογής εργαλείων και μεθοδολογιών για την παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων σχετικά με τη λειτουργία του σύγχρονου συστήματος δημοσίων συμβάσεων σε περιβάλλον ακεραιότητας, αξιοπιστίας και εν γένει χρηστής διακυβέρνησης του τομέα. Ανίχνευση των εκπαιδευτικών αναγκών του προσωπικού της Αρχής και υποβολή εισηγήσεων αφενός για τη συμμετοχή στελεχών σε υφιστάμενα εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης και αφετέρου για τη δημιουργία στοχευμένων προγραμμάτων επιμόρφωσης, τα οποία εστιάζουν αποκλειστικά στις εκπαιδευτικές ανάγκες της Αρχής.

Ε.Ε.Π. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (κωδ. 10004): Οι δύο (2) θέσεις Πληροφορικής θα καλύψουν τις ανάγκες των Διευθύνσεων Εθνικής Βάσης Δεδομένων Δημοσίων Συμβάσεων και Ηλεκτρονικής Υποστήριξης – Τμήμα Εθνικής Βάσης Δεδομένων Δημοσίων Συμβάσεων και Στατιστικών Αναλύσεων και Εθνικής Βάσης Δεδομένων Δημοσίων Συμβάσεων και Ηλεκτρονικής Υποστήριξης – Τμήμα Ηλεκτρονικής Υποστήριξης. Ανάπτυξη, βελτίωση, διαχείριση και μέριμνα για την καλή λειτουργία της Εθνικής Βάσης Δεδομένων Δημοσίων Συμβάσεων, υποβολή εισηγήσεων και γνωμοδοτήσεων στο Συμβούλιο της Αρχής, διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων της Αρχής, σχεδιασμός και υλοποίηση των σχετικών διαδικασιών ασφάλειας στον τομέα των ΤΠΕ, ανάπτυξη των προσφερόμενων υπηρεσιών στον ιστότοπο της Αρχής, υποβολή εισηγήσεων και γνωμοδοτήσεων στη Διοίκηση της Αρχής.

Ε.Ε.Π. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΩΝ (κωδ. 10005): Μέριμνα για την τήρηση, την εύρυθμη λειτουργία και την ανάπτυξη της Εθνικής Βάσης Δεδομένων Δημοσίων Συμβάσεων, υποβολή εισηγήσεων και γνωμοδοτήσεων στο Συμβούλιο της Αρχής σχετικά με θέματα τα οποία άπτονται του αντικειμένου της στατιστικής.

Ε.Ε.Π. ΧΗΜΙΚΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΩΝ, ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΩΝ (κωδ. 10006): Προετοιμασία προγραμμάτων ελέγχου και ανάπτυξη εργαλείων και μεθοδολογικών οδηγών για την υποστήριξη του έργου επιθεώρησης και ελέγχου και διασφάλιση της εφαρμογής τους, καθώς και παροχή τεχνικής και νομικής υποστήριξης στη διενέργεια των ελέγχων στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments