Αθλητισμός

Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ: Δεν πουλάει το ποσοστό της η Μπεϊτάρ

Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ: Δεν πουλάει το ποσοστό της η Μπεϊτάρ
Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ: Η ομάδα του Ισραήλ δεν είναι θετική στο ενδεχόμενο να πουλήσει το ποσοστό που διατηρεί.

Η φετινή σεζόν έχει σημαδευτεί από πολλά σκαμπανεβάσματα για την ομάδα της ΑΕΚ. Αν υπάρχει κάτι που ξεχωρίσει στους “κιτρινόμαυρους” είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Ο νεαρός εξτρέμ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έναντι 2.2 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα χρειάστηκε να δοθεί μια μάχη με τον Ολυμπιακό που επίσης ήθελε τον ποδοσφαιριστή. Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν για μεγάλο διάστημα και οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να αποκτήσουν μόνο το 60% των δικαιωμάτων του.

Τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει μια κουβέντα για την αγορά και του υπόλοιπου 40 % από την ΑΕΚ. Ο στόχος είναι η Ένωση να έχει όλα τα δικαιώματα του και να είναι η μοναδική κερδισμένη σε μια ενδεχόμενη πώληση στο μέλλον. Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Μοσέ Χογκ, παρότι διατηρεί άριστες σχέσεις με την «Ένωση», δεν ενδιαφέρεται στην παρούσα φάση να πουλήσει τα υπόλοιπα δικαιώματα του 23χρονου εξτρέμ.

Δεν θέλει να βγει χαμένη η Μπεϊτάρ

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι εκτιμά ότι έχει πολύ περισσότερα να κερδίσει περιμένοντας πιθανή μεταπώληση του Λιβάι Γκαρσία, από ό,τι πουλώντας το υπόλοιπο 40% στην ΑΕΚ. Η χρηματιστηριακή αξία του Λιβάι Γκαρσία είναι σε διαρκή άνοδο και ήδη αρκετές ομάδες παρακολουθούν την πορεία του στην «Ένωση». Η ΑΕΚ, πάντως, αναζητεί έναν παίκτη με ανάλογα χαρακτηριστικά και τη θέση του αριστερού εξτρέμ έχοντας, όπως αναφέρει η Live Sport, 1-2 περιπτώσεις στα υπόψη.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι είναι χαρούμενος στην ΑΕΚ και ανέφερε ότι δεν έχουμε δει όλη του την κλάση. «Έχω ακόμα κάποια μυστικά στην τσέπη μου και ελπίζω να τα αποκαλύψω στο μέλλον και ελπίζω να εκπλήξω ακόμα περισσότερο», υποστηρίζει ο άσος της Ένωσης.

Για τα δυνατά μαρκαρίσματα που δέχεται από αντιπάλους: «Όταν προσπαθείς να δημιουργήσεις προβλήματα στους αντιπάλους θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς και την αντίδρασή τους. Για εμένα τα δυνατά μαρκαρίσματα δεν είναι εύκολα, αλλά πρέπει να τα αποδεχθώ. Μου αρέσει να παίζω με την μπάλα, οπότε ξέρω ότι θα έχω μια τέτοια αντιμετώπιση. Όσο δεν είμαι εκτός λόγω τραυματισμού είναι όλα καλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments