Ελλάδα

Ελένη Κούρκουλα: Τι απαντά για τον Δημήτρη Λιγνάδη – Αντιδράσεις σε όσα δήλωσε

Ελένη Κούρκουλα: Τι απαντά για τον Δημήτρη Λιγνάδη – Αντιδράσεις σε όσα δήλωσε
Ελένη Κούρκουλα: Η απάντηση για τον Δημήτρη Λιγνάδη και το σχόλιο του Δημήτρη Μοθωναίου

Στις φήμες που μιλούν για φιλοξενία του Δημήτρη Λιγνάδη στο σπίτι της Ελένης Κούρκουλα μέχρι τη στιγμή της σύλληψής του, θέλησε να απαντήσει η ίδια και το έκανε μέσα από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε με την ηθοποιό και αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day» όλα όσα της είπε για τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. «Το Σάββατο κυκλοφόρησε ευρέως ότι επειδή δήλωσε άλλη διεύθυνση κατοικίας ο Δημήτρης Λιγνάδης, ότι διέμενε, ότι του παρείχαν… άσυλο γιατί ακόμα τότε δεν υπήρχε ένταλμα, η Έλενα Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης στο σπίτι τους», ανέφερε αρχικά.

Και προσέθεσε το εξής: «Εγώ στο πλαίσιο του ρεπορτάζ και των τηλεφώνων που κάναμε σε όλους τους εμπλεκόμενους για να είμαστε προετοιμασμένοι για τη σημερινή εκπομπή μίλησα μαζί της. Αυτό που μου είπε και μου ζήτησε να μεταφέρω είναι ότι είναι στην ανάρρωση από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί υπάρχουν και τα προσωπικά δεδομένα αλλά είναι ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που δεν επιτρέπει να έρθει σε επαφή με κανέναν λόγω κορωνοϊού».

«Αυτό που θέλει να πει και να ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν ήταν το δικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο έμεινε τις τελευταίες ώρες τις Παρασκευής του Σαββάτου ο κύριος Λιγνάδης. Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έχουν κάνει παρέα, ότι είναι φίλοι», σχολίασε.

«Μου είπε ότι δεν είχε καμία εικόνα για αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχε μια εικόνα για την σεξουαλική του προτίμηση αλλά σίγουρα δεν είχε καμία εικόνα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε. Τα καταδικάζει αυτά που ακούει. Τις προκαλούν αποστροφή και πραγματικά ήθελε και η ίδια να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν στο σπίτι της», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Από την άλλη, με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό και όλο νόημα σχόλιο σχολίασε ο Δημήτρης Μοθωναίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τις δηλώσεις της Ελένης Κούρκουλα σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ακούγοντας λοιπόν, τις παραπάνω δηλώσεις, που προκάλεσαν αντιδράσεις, ο Δημήτρης Μοθωναίος θέλησε να πάρει θέση στο θέμα και να τις σχολιάσει με ένα καυστικό τρόπο.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ελένης Κούρκουλα από την περίοδο που έπαιζε στη «Λάμψη» υποδυόμενη το ρόλο της «Σελήνης», σημειώνοντας: «Σελήνη πάει άσυλο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments